Sovellusvinkki: suomalainen guru tietää lähes kaiken kaikesta

Conrad Wise on sovellus, joka lähestyy tiedonhakua hieman toisenlaisesta näkökulmasta. Tietokantaselailun sijaan käyttäjä saa eteensä gurun, jonka kanssa keskustelemalla voi saada tietoa melkein aiheesta kuin aiheesta.

Suomalaisen Simo Santavirran luoma Conrad Wise on viisas vanha mieshahmo, joka jakaa tietoa sovelluksessaan kaikille sitä kaipaaville. Conradilta voi kysyä mistä tahansa aiheesta ja vastaukset annetaan jatkuvan keskustelun muodossa. Ensitietojen jälkeen käyttäjä voi pyytää lisää materiaalia samasta aiheesta tai kysyä uuden kysymyksen.

Tietonsa Conrad saa Wikipedian rajapinnoilta. Sovellus tukee useita kieliä ja saatavilla oleva tieto vaihtelee kielen mukaan. Englanniksi materiaalia löytyy selkeästi parhaiten, mutta suomikin on vaihtoehto kotimaista kommunikointia kaipaaville.

Todella tarkkaa tiedonjyvästä etsivälle Conrad Wise ei välttämättä sovi, mutta satunnaisiin pikahakuihin tai viihteelliseen harhailuun sovellus on mitä mainioin. Conrad Wise on ladattavissa ilmaiseksi Google Playsta ja Applen App Storesta.

Lue myös:

    Uusimmat