Viikon kuuma mies: Hurmaava Simon Baker

Aussinäyttelijä Simon Baker saa naisten sydämet sulamaan upealla hymyllään ja valloittavilla hiuksillaan.

Simon Baker on uskomattoman sympaattisen näköinen komistus. Hänen silmänsä ovat kirkkaan siniset ja hänen hymynsä saisi sulatettua kenen tahansa sydämen, puhuttamaan hänen upeista valloittavista hiuksistaan.

Baker on äärimmäisen komea, mutta suosion hän on saavuttanut näyttelijätaitojensa ansiosta. Tähti onkin nähty vuosien varrella lukuisissa elokuvissa, sarjoissa ja mainoksissa. Taitava hurmuri saikin viime vuonna oman tähden Hollywood Walk of Famelle.

45-vuotias Baker on vuosien varrella kasvattanut fanipohjaansa esiintymällä muun muassa Vuoden se kestää -elokuvassa ja Mentalist-sarjassa. Näyttelemisen lisäksi komistus nähdään myös Givenchy-muotitalon mainoskasvoja.


Aussitähti on ollut naimisissa Rebecca Riggsin kanssa jo vuodesta 1998 eteenpäin. Ennen tätä pari asui yhdessä viisi vuotta, joten tässä on takuulla kyse tosirakkaudesta. Parilla on kolme lasta nimeltään Stella Breeze, Claude Blue ja Harry Friday. Vapaa-ajallaan hurmuri harrastaakin perheensä kanssa muun muassa surffausta ja rullalautailua. Simon ja Rebecca ovat valinneet lapsilleen melko suositut kummitädit. Näyttelijä Nicole Kidman on nimittäin Harryn kummitäti ja Naomi Watts taas Clauden kummitäti.

Bakerin häikäisevää hymyä voi ihastella esimerkiksi AVA-kanavalla sunnuntaina 7. syyskuuta, kun Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuva esitetään AVAn muotiviikkojen aikana. Katso mitä muuta viikon aikana on luvassa.

MENTALIST 6. kausi 9.9.2014 alkaen tiistaisin kello 21.00

Katso kuvat!

Lue myös:

    Uusimmat