Rivitalo tuhoutui tulipalossa Nurmijärvellä – parvekepalo levisi katolle Helsingissä

Viiden asunnon rivitalo tuhoutui tulipalossa Nurmijärvellä, kerrotaan pelastuslaitokselta. Päivystävän palopäällikön mukaan talosta evakuoitiin kymmenkunta ihmistä ja jonkin verran lemmikkieläimiä. Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Hälytys Karjatielle tuli illalla yhdentoista aikoihin. Päivystävän palopäällikön mukaan palo oli saanut alkunsa rivitalon toisesta päädystä ja levinnyt katolle. Palokunnan saapuessa paikalle noin 30 metriä pitkän rakennuksen katto oli liekeissä koko mitaltaan.

Syttymissyystä ei ollut yöllä tietoa. Pelastuslaitokselta arvioidaan, että sammutustyöt jatkuvat pitkälle aamuun. Päivystävän palopäällikön mukaan kunnan sosiaalityötekijät järjestelevät evakuoitujen tilapäistä majoitusta.

Helsingissä paloi kerrostalossa

Helsingissä Juhana-Herttuan tiellä kerrostaloasunnon parveke paloi ja asunto kärsi palovahinkoja tulipalossa yöllä. Päivystävän palomestarin mukaan palo sai alkunsa parvekkeelta ja levisi sieltä sisätiloihin ja osin talon katolle. Palo saatiin sammumaan.

Päivystävä palomestari kertoi hieman ennen kahta aamuyöllä, että kerrostalon kattoa jouduttiin avaamaan, jotta rakenteissa kytevä palo saadaan sammumaan. Kukaan ei loukkaantunut palossa, ja vain palaneesta asunnosta evakuoitiin väkeä. Päivystävä palomestari ei ottanut kantaa siihen, kuinka monta ihmistä asunnosta evakuoitiin. Poliisi tutkii syttymissyytä.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja