Rivitalossa syttyi yöllä tulipalo Sipoossa, yksi vietiin sairaalaan – poliisi epäilee tahallaan sytytetyksi

Rivitalon asukkaat evakuoitiin kodeistaan perjantain vastaisena yönä Sipoon Nikkilässä, kun rakennuksessa havaittiin puolenyön jälkeen tulipalo, kertoo poliisi. Itä-Uudenmaan poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi.

Päivystävän palomestarin mukaan Lukkarintiellä sijaitsevassa talossa oli palon syttymishetkellä paikan päällä neljä asukasta. Kukaan ei loukkaantunut tulipalossa. Yksi asukkaista oli hengittänyt savua sen verran, että hänet vietiin sairaalaan jatkohoitoon.

Poliisipartio ehti paikalle ennen pelastuslaitosta, herätti asukkaat ja ohjeisti näitä poistumaan asunnoista. Viiden huoneiston rivitalo vaurioitui palossa pahoin, eivätkä asukkaat pääse takaisin koteihinsa ainakaan tänä yönä, poliisi kertoo. Heille järjestetään tilapäismajoitus.

Asunto paloi pahasti

Päivystävä palomestari kertoi STT:lle, että palo sai alkunsa yhdestä asunnosta, mistä se levisi rivitalon kattorakenteisiin. Päivystävän palomestarin mukaan asunnossa oli yksi ihminen sisällä, kun palo syttyi.

Kyseinen asunto paloi pahoin, mutta rivitalon muut neljä asuntoa kärsivät pääasiassa savuvahinkoja.

Kattorakenteet paloivat yhä puoli kahden aikaan aamuyöllä, ja sammutustyöt jatkuvat vielä useiden tuntien ajan, päivystävä palomestari kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat