Vihreät linssit (kuivat)

GoGreen Vihreät Linssit sopivat salaatteihin, pataruokiin, keittoihin ja paistoksiin. Linssejä ei välttämättä tarvitse liottaa, mutta jos niitä liotetaan 1-2 tuntia, ne kypsyvät nopeammin ja paisuvat. Vihreitä linssejä voi myös idättää.

+ Avainreikämerkki

+ Runsaasti proteiinia

+ Runsaskuituinen

Ravintosisältö per 100 g vihreitä linssejä:

Energiaa 1350 kJ/ 330 kcal
Rasvaa 1 g
josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraattia 49 g
josta sokereita 2,5 g
Ravintokuitua 12 g
Proteiinia 24 g
Suolaa 0,1 g
Rautaa 6,8 mg (48%*)
* % päivän saantisuosituksesta

Alkuperämaa: Turkki.

Valmistus:

Laske 2 dl vettä ja 1 dl linssejä annosta kohden.

1. Huuhdo linssit.

2. Liota linssejä kylmässä vedessä n. tunnin ajan (ei välttämätöntä, mutta lyhentää keittoaikaa n. 10 min).

3. Keitä raikkaassa vedessä kannen alla n. 20 minuuttia.

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat