Vihkisormus hukkui mereen – sitten some osoitti voimansa: "Olen niin kiitollinen"

Brittinainen sai surffireissulla hukkaamansa vihkisormuksen takaisin sopivasti juuri hänen ja miehensä 17-vuotishääpäiväksi.

Bristolilainen Jenny Urquhart, 45, hukkasi vihkisormuksensa ollessaan surffaamassa Devonissa 7. toukokuuta. Nyt yli kaksi kuukautta myöhemmin hän sai sen takaisin, kertoo Daily Mail.

Saunton Sands -rannalle surffailemaan tullut Jenny oli seisonut vedessä ja yrittänyt laittaa kihla- ja vihkisormuksiaan märkäpukunsa taskuun. Hän ei ollut muistanut ottaa niitä pois ennen veteen menemistä.

Sormuksia taskuun hivuttaessaan vihkisormus lipsahti hänen otteestaan eikä hän enää nähnyt sitä.

Muutaman minuutin tuloksettoman etsinnän jälkeen Jenny ystävineen totesi, että sormusta ei löytynyt. Hän kävi rannan läheisyydessä sijaitsevissa kahviloissa ja kaupoissa pyytämässä työntekijöitä ilmoittamaan, jos sormus sattuisi löytymään.

Pyysi apua somessa

Jenny ajatteli, että sormusta tuskin enää löytyisi. Siitä huolimatta hän päätti julkaista sosiaalisessa mediassa piirustuksen korusta siinä toivossa, että joku sormuksen löytänyt ottaisi yhteyttä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

11 viikkoa myöhemmin niin kävikin. Julkaisun sattui näkemään mies nimeltä Mark, joka oli aiemmin tutkinut Saunton Sands -rantaa metallinpaljastimella. Miehen otettua yhteyttä Jenny lähetti hänelle luonnoksen rannasta ja mies mitä ilmeisemmin jatkoi etsintöjä.

Muutamaa päivää myöhemmin Mark kertoi Jennylle iloisia uutisia: hän oli löytänyt vihkisormuksen.

– Suunnittelin sormuksen itse ja siinä on aivan tietyt erikoisemmat muodot. Tiesin heti sen olevan minun, Jenny kertoo.

– Näytin miehelleni Markin viestin. Hän sanoi, että nyt oli vieläpä meidän hääpäivämme. Sen olin tyystin unohtanut, Jenny kertoo.

Aviomies Stuart oli yhtä hämmästynyt kuin Jenny. 

– Vaikka se ei sinänsä ollut hirveän arvokas sormus, sen menettäminen tuntui todella pahalta. Olen niin kiitollinen, kun se löytyi, Jenny kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katso myös: Myös eräs karkumatkalla ollut koira teki yllättävän paluun yllättävästä paikasta!

Karkumatkalla ollut koira löytyi yli 80 kilometrin päästä perheen vanhan kodin kuistilta. 1:04

Lue myös:

    Uusimmat