Viheliäinen kanuuna: tätä maalivahdin oli mahdoton napata

Real Sociedad kukisti Levanten Espanjan jalkapalloliigan perjantaisessa ottelussa vieraissa maalein 3–1.

Pääkuvan videolla Levanten Cheman kanuunalaukauksesta syntynyt ottelun avausmaali.

Avausjakson ainokaisesta vastasi Levante heti neljännellä peliminuutilla. Chema tykitti rangaistusalueen takaa vasemmalla jalallaan lujan kanuunan kohti maalia ja pallo otti onnekkaan kimmokkeen Sociedad-puolustaja Diego Llorenten jalasta yläkulmaan. Laukauksen voima ja seurannut kimmoke tekivät tilanteesta Sociedad-maalivahti Moyalle mahdottoman torjuttavan.

Real Sociedadin hätä ei ollut kuitenkaan tämän näköinen, vaan joukkue nousi toisella 45-minuuttisella rinnalle ja komeasti ohi. 73. peliminuutilla Sociedad pelasi komean chippi, jättö ja laukaus -kuvion, jonka viimeisteli sisään Theo Hernandez (video alla).

Vain nelisen minuuttia tasoituksesta Sociedadin Adnan Januzaj jakoi syötön maata pitkin rangaistusalueelle ja Juanmi jatkoi sen kevyellä kosketuksella pömpeliin (video alla).

Loppuluvut Sociedad löi taululle 83. minuutilla, kun Mikel Oyarzabal iski Juanmin laadukkaasta piensyötöstä rangaistusalueelle.