"Aivan järkyttävä tykki!" – Atletico Madrid -ässän raju kaukolaukaus säväytti La Ligassa, lisäajan voittomaalia veivattiin videoilta

Atletico Madridin keskikenttä-ässä Thomas tulitti sykähdyttävän kaukolaukausmaalin, kun joukkue kukisti Espanjan jalkapalloliigan trilleriottelussa Athletic Bilbaon lukemin 3–2.

Pääkuvan videolla Thomasin upea kaukolaukausmaali.

Thomas viritti oikean jalan laukauksensa reilusta 26 metristä. Raju kanuuna upposi vastustamattomasti maalin vasempaan kulmaan, minkä myötä peli tasoittui 61. minuutilla pelin 1–1:een. Laukaus oli vaisusti siihen asti pelanneilta isänniltä ottelussa ensimmäinen maalia kohti.

– Aivan järkyttävä tykki! C Moren selostaja Kim Kallström päivitteli myöhemmin pelin aikana hidastuskuvista.

Atletico joutui toistamiseenkin takaa-ajoasemaan, kun Bilbaon Inaki Williams iski kolme minuuttia Thomasin maalin jälkeen illan toisensa, maalaamalla tällä kertaa läpiajosta Iker Muniainin loistavan pystysyötön jälkeen. Atleticon seuraava vastine tuli 80. minuutilla: Thomas jakoi tällä kertaa kulmapotkun, jonka Rodri puski tolpan kautta häkkiin.

Ottelu päättyi lopulta loppurynnistyksessään onnistuneen Atleticon voittoon. Joukkueen kapteeni Diego Godin puski pallon lisäajan toisella minuutilla yläkulmaan vapaapotkutilanteesta Antoine Griezmannin kurkipotkujatkon jälkeen. Tilannetta tarkisteltiin mahdollisen paitsion myötä videoilta, mutta maali hyväksyttiin.

Sairastuvalta otteluun palannut Godin linkkasi osuman jälkeen. Sen myötä heräsivät pelot, että lihasvammaa aiemmin potenut puolustaja saattoi loukkaantua jälleen.

Atletico Madrid nousi voittonsa myötä sarjakakkoseksi, pisteen perään ottelun vähemmän pelanneesta kärkijoukkue FC Barcelonasta. Bilbao majailee häntäpäässä 17:ntenä 20 joukkueen sarjassa.