"Tämä on jalkapallorunoutta" – Real Madrid -tähti Karim Benzema liekehti maailman parhaan pelaajan säestyksellä

Karim Benzema ja Luka Modric tekivät kaunista yhteistyötä, kun heidän edustamansa Real Madrid kukisti Celta Vigon Espanjan jalkapalloliigassa vieraissa maalein 4–2.

Pääkuvan videolla Modridin ja Benzeman taidonnäytteistä syntynyt Real Madridin avausmaali.

Maailman parhaana pelaajana palkittu Modric tarjoili ottelun avausmaalissa millintarkan keskityksen keskialueelta rangaistusalueelle, jonka Benzema otti eleettömästi haltuun käännyttyään akselinsa ympäri. Ranskalaisen hyökkääjätähden viimeistely oli luokkaa varma.

– Onhan tämä jalkapallorunoutta, C Moren selostaja Lauri Kottonen maalaili avausjakson osumaa.

Benzema oli värkkäämässä myös Real Madridin 2–0-maalia. Ranskalainen ampui oikeasta kulmasta, mutta Celta-maalivahti Sergio Alvarez sai sormensa väliin. Pallo kimposi Alvarezin käsistä tolppaan ja pomppi flipperin tyyliin Celtan Gustavo Cabralista omaan maaliin 56. minuutilla (video alla).

Celta kavensi viiden minuutin kuluttua, kun Hugo Mallo viimeisteli upealla volleylla pallon maaliin Brais Mendezin keskityksestä. Joukkueen kiri jäi sittemmin kuitenkin piippuun ja tyssäsi viimeistään Real Madridin rangaistuspotkusta 83. minuutilla iskemään 3–1-maaliin.

Celta-puolustaja David Junca potkaisi rangaistusalueella ohi pallosta ja kaatoi jalka korkealla Real Madridin Alvaro Odriozolan. Real-kapteeni Sergio Ramos chippasi pallon seuranneesta pilkusta viileästi keskelle maalia.

Lisäajalla molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen: Dani Ceballos lisäsi ensin Realin voittoa tälläämällä pallon rangaistusalueen rajalta yläkulmaan, ja Celtan Brais Mendez ampui illan viimeisen Real-puolustaja Ceballosin jalan kautta.

Ottelu oli Realille uuden päävalmentajansa Santiago Solarin valmentamana neljäs kaikki kilpailut huomioiden, ja niistä joukkueella on niistä yhtä monta voittoa.

Jobinpostia Los Blancosille tällä kertaa kuitenkin toivat Casemiron, Sergio Reguilónin ja Nachon loukkaantumiset. Kaikki heistä jouduttiin ottamaan Celta-ottelun aikana vaihtoon.