Mikä kämmäys! La Liga -veskari tunaroi karmealla tavalla

Real Sociedad ja Rayo Vallecano tasasivat pisteet Espanjan jalkapalloliigassa 2–2-lukemilla. Ottelussa nähtiin muun muassa komea läpiajomaali ja maalivahdin alkeellinen sähläys.

Pääkuvan videolla Sociedad-maalivahti Rullin sähellyksen jälkeen syntynyt Vallecanon 1–1-tasoitus.

Sociedad-kärki Jon Bautista vastasi ottelun upeimmasta osumasta iskettyään joukkueensa ottelun alkuminuuteilla 1–0-johtoon. Luca Sangalli Fuentes tarjoili omalta kenttäpuoliskolta Bautistalle vauhtiin laatusyötön, ja espanjalaishyökkääjä kiitti viimeistelemällä läpiajosta tyylikkään kihauksen.

Vallecanon 1–1-tasoituksessa sen sijaan Sociedadin maalivahti Geronimo Rulli mokasi pahoin. Pallo pomppasi rangaistusalueella ilmaan, ja Rulli hyppäsi ottamaan sitä kiinni. Peliväline oli jo aivan hänen hyppysissään, mutta sitä hän ei onnistunut millään liimaamaan. Vallecanon Luis Advincula rankaisi puoli-ilmaisella maalilla.

Vallecano siirtyi avausjakson loppupuolella 2–1-vierasjohtoon, kun Oscar Trejo ampui rangaistuspotkun varmasti verkon perukoille. Sociedadin Joseba Zaldua oli kaatanut edeltävässä tilanteessa rangaistusalueella Beben.

Loppulukemat 2–2 puski 78. minuutilla Sociedadin vaihtomies Willian José, joka oli ehtinyt olla kentällä vain 15 minuuttia.

TV-ohjelmat: Jalkapallo