Vihattu ja rakastettu Salla saapuu takaisin Pihlajakadulle! Näyttelijältä paljonpuhuva paljastus paluusta: "Äänekäs ja näyttävä sanojen kaikissa merkityksissä"

0:27
Salla tekee paluun Salkkareihin! Muistatko vielä, millä lempinimellä hän hellitteli Tuomo-rakastaan?

Näyttelijä Hanna Kinnunen iloitsee paluusta Salkkareihin ja on innoissaan mielipiteitä jakavan hahmonsa Salla Mattilan juonenkäänteistä.

Pihlajakadulle saadaan lokakuun aikana ainakin yksi paluumuuttaja, kun rakastettu ja vihattu Salla Mattila palaa mukaan Salatut elämät -sarjaan lähiaikoina.

Hanna Kinnusen näyttelemä hahmo poistui Salkkareista kymmenen vuotta sitten, mutta on lähdön jälkeen pistäytynyt aiemminkin hämmentämässä soppaa Pihlajakadulla. 

Myös radiojuontajana työskentelevä Kinnunen kertoi MTV Uutisille olevansa innoissaan Sallan paluusta.

– Tekeminen on ollut superkivaa ja olen ollut todella innoissani Sallalle tehdyistä juonikuvioista, Kinnunen hehkuttaa.

Vaikka Kinnunen on palannut Sallan rooliin lähtönsä jälkeen jo aiemminkin, hän tunnusti jännittävänsä tälläkin kertaa sitä, kun hahmon paluu nähdään myös televisiossa.

– Siinä tulee aina se tietty jännitys, että mitäs sitten, kun jaksot tulevat ulos ja kaikki muutkin näkevät, mitä on tehty. Nyt on taas se vaihe käsillä, hän fiilisteli lokakuun alkupuolella.

Salla Mattilan hahmo on vuosien saatossa jakanut Salkkarit-fanien mielipiteitä voimakkaasti. Myös Kinnunen on tästä tietoinen.

– Se on Sallan homma! hän naurahtaa ja tunnustaa saaneensa kyselyjä Sallan paluusta.

– Jonkun verran on somessa kyselty, että onko kyseessä vain huhu vai onko Salla oikeasti tulossa takaisin.

Kinnunen myöntää lukeneensa, että osaa sarjan faneista hahmon paluu ärsyttää. Suoraan näyttelijälle negatiivista palautetta ei kuitenkaan tule käytännössä koskaan. Ristiriitaisuus ei harmitakaan näyttelijää, vaan päinvastoin hänen mielestään se kuuluu asiaan.

– Toiset fanittavat intohimoisesti ja toiset vihaavat yhtä intohimoisesti. Se on koko homman suola, pohtii Kinnunen.

– En minä voisi enää tehdä tätä, jos se menisi ihon alle. Sallan nahoissa olen ollut vuosien mittaan sen verran paljon, että osaan ulkoistaa sen. Sallan vihaaminen liittyy Sallaan ja minä olen minä.

Viimeksi vuonna 2019 Salla teki paluun todella näyttävästi ja keskeytti Ismon ja Jutan häät. Kinnunen lupaa, että näyttävä paluu on luvassa tälläkin kertaa.

– On se kyllä äänekäs ja näyttävä sanojen kaikissa varsinaisissa merkityksissä. Taattua Sallaa, lupailee Kinnunen, mutta ei kommentoi sitä, kuinka pitkään Salla viihtyy tällä tietoa Pihlajakadulla.

Kinnunen työskentelee Salattujen elämien lisäksi arkipäivisin radiossa. Hän juontaa Aito Iskelmä -kanavan päiväohjelmaa ja rientää radiotöistä suoraan kuvauksiin.

– Kyllähän tämä aika intensiivinen jakso on, hän myöntää.

Toistaiseksi syksy on kuitenkin mennyt hyvin ja aikataulut kahden työn välillä on saatu sovitettua hienosti yksiin.

– Kuvaukset on sovittu iltapäiväpainotteisesti ja radiossakin on saanut tarvittaessa joustoa. Kombo toimii tällä hetkellä hyvin, Kinnunen kiittelee ja sanoo, että edellisen Salkkarit-visiitin aikaan kahden työn yhteensovittaminen oli vaikeampaa.

Tuolloin hän juonsi aamuradiota ja herätykset olivat huomattavasti aiemmin.

– Nyt kun saa nukkua aamulla seitsemään, on ihan erilaiset energiatasot ja eri meininki.

Lisäksi Kinnusen elämään kuuluu talonrakennusprojektiin liittyviä kiireitä. Projekti on ollut pitkä, sillä päätös toisen talon rakentamisesta tehtiin jo kaksi vuotta sitten, kun sopivan tontin etsintä alkoi.

– Kyllä tämä toisen talon synnytys on ollut paljon pidempi kuin ensimmäisen. Pitkäjänteisyyttä tämä vaatii, Kinnunen tunnustaa.

Kesä meni pohjatöitä ja perustuksia tehdessä. Varsinainen talon pystytys alkaa lähiaikoina.

– Kun saadaan sähkösuunnitelma kuntoon ja pari maalisävyä valittua, alkavat isot päätökset olla tehtynä. Ensi keväänä pitäisi olla muutto edessä. Uusi koti nousee lähemmäs Helsinkiä.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja