Salkkarit-tähti Hanna Kinnuselle tarjottiin Sallan roolia puhelimessa – luuli pilapuheluksi: "Olin ihan todella törppö"

Kaikkien tuntema salkkarihahmo poistuu sarjasta – studiossa näyttelijä Hanna Kinnunen, joka saa valtavasti palautetta roolihahmostaan 7:52
Hanna Kinnunen kertoo Sallasta ja hahmon saamasta vastaanotosta

Salattujen elämien Salla Mattilan hahmo teki tänä syksynä sarjassa pikaisen pyörähdyksen: hänet nähtiin kevään viimeisen jakson lopussa, ja nyt hahmo on jälleen lähtenyt

Sallaa näytellyt Hanna Kinnunen paljastaa MTV uutisten haastattelussa, kuinka alun perin sai roolin Salatuissa elämissä. Vuonna 2005 hän sai odottamattoman puhelun sarjan roolittajalta. 

– Luulin, että joku kaveri tekee pilapuhelua. Olin ihan, että "hehhehheh, kuka siellä oikeasti on, mikä hahmo ja älä nyt viitsi", Kinnunen kertoo nauraen. 

– Olin ihan todella törppö siinä puhelimessa, mutta Vesa oli todella kärsivällinen. Lopulta tajusin ja pyysin anteeksi!

Kinnunen ei ollut opiskellut näyttelijäksi. Hän oli voittanut vuoden 2003 Haluatko filmitähdeksi -tosi-tv-kilpailun ja esiintynyt kahdessa elokuvassa ja hyppäsi Sallan rooliin niillä eväillä. 

– Aloin tehdä hahmoa aivan äärimmilleen. Nostin puheääntäni niin, että siitä tuli vähän kimitystä, ja aloin puhua hirveän nopeasti. 

Muutamassa vuodessa Sallasta kasvoi persoonallinen ja tunteita herättävä hahmo. Hän jäi katsojille mieleen ja sai näyttelijän itsensäkin yllättymään. 

– Vaikka Salla oli kymmenen vuotta poissa, niin silti ihmiset muistavat, Kinnunen pohtii. 

Lue myös:

    Uusimmat