Vietä uuttavuotta kahdesti – näissä lomakohteissa se onnistuu

Siinä tapauksessa, että uusivuosi on suosikkijuhlasi, saatat haluta juhlia sitä vuorokauden aikana kahdesti. Se on mahdollista, jos matkaa aikavyöhykkeeltä toiselle. Aikavyöhykerajan ylittääkseen ei aina tarvitse matkustaa kauas – näissä kohteissa se onnistuu nopeasti.

Tweed Heads ja Coolangatta, Australia

Tweed Heads sijaitsee New South Walesin ja Coolangatta Queenslandin maakunnassa Australiassa. Maakunnissa on eri aikavyöhykkeet ja siksi uutta vuotta juhlitaan kaupungeissa hieman eri aikaan, vaikka ne ovat niin lähellä toisiaan, että niitä kutsutaan kaksoskaupungeiksi.

Uusi vuosi tulee ensin Tweed Headsiin, joten juhliminen kannattaa aloittaa sieltä keskiyöllä, ja siirtyä tunnin kuluttua jatkamaan Coolangattaan. Molemmissa rantakaupungeissa on ilotulitusnäytökset ja juhlavaa uuden vuoden ohjelmaa.

Port St. Joe ja Mexico Beach, Yhdysvallat

Port St. Joe ja Mexico Beach kuuluvat molemmat Floridan osavaltioon. Ne sijaitsevat alueella, jota kutsutaan toisinaan unohdetuksi rantaviivaksi, mutta uuden vuoden aikaan kaupunkeja ei kannata unohtaa – ne mahdollistavat uuden vuoden vieton kahdesti.

Uusi vuosi tulee ensin Port St. Joeen, josta järjestetään illan mittaan ilmaisia bussikyytejä Mexico Beachin juhla-alueille. Matkaan menee noin viisi minuuttia.

Tornio ja Haaparanta, Suomi ja Ruotsi

Jos uuden vuoden haluaa kokea kahdesti, mutta ei matkustaa toiselle puolelle maailmaa, tuplajuhlat onnistuvat myös kotimaassa.

Tornio ja Haaparanta sijaitsevat viiden minuutin kävelymatkan päässä toisistaan. Haaparanta vaan sattuu olemaan Ruotsin puolella ja siten eri aikavyöhykkeellä kuin Tornio.

Uusi vuosi tulee Tornioon ensimmäisenä, juhlimista voi jatkaa Haaparannassa. Molemmissa kaupungeissa järjestetään ilotulitus.


Lähde: Huffington Post

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja