Mainos

Viestittely lentokoneessa paljasti pedofiilit – kanssamatkustaja pelasti 5- ja 7-vuotiaat hyväksikäytön uhrit

Southwest-yhtiön lennolla Seattlesta San Josehen matkustajana ollut nainen pelasti kaksi lasta ja auttoi seksuaalirikollisen kiinnisaannissa Yhdysvaltojen länsirannikolla. Asiasta kertoo Buzzfeed News.

Seattlen alueella esikoulunopettajana työskentelevä nainen näki lentokoneessa edessään istuneen miehen kirjoittavan älypuhelimellaan järkyttäviä viestejä lasten hyväksikäyttämisestä.

Mies käytti suurikokoisessa puhelimessaan niin suurta fonttia, että seattlelaisnaisen onnistui ottaa valokuvia miehen kirjoittamista viesteistä.

– Hän onnistui näkemään puhelimen näytöltä tiettyjä sanoja ja alkoi pohtia, että tähän voi liittyä jotakin suurempaa. Sitten puhelinkirjoitus siirtyi lapsiin. Sillä hetkellä hän päätti, että hänen pitää säilyttää todistusaineisto niin hyvin kuin hän pystyy, San Jose seksuaalirikosetsivä Nick Jourdenais kertoi Mercury Newsille.

Epäilty 56-vuotias mies pidätettiin lentokentällä lennon määränpäässä San Josessa. Miehen puhelimesta löydettyjen tietojen avulla viranomaiset saivat selville myös keskustelukumppanin henkilöllisyyden.

Kyseessä oli 50-vuotias nainen, joka työskenteli lastenvahtina. Poliisi on vahvistanut, että hyväksikäytön uhrit ovat 5- ja 7-vuotiaat lapset, joihin nainen oli kohdistanut miehen pyytämiä seksuaalisia tekoja.

Poliisi kiittää vuolaasti hyväksikäyttäjäkaksikon paljastaneen esikouluopettajan valppautta. 

– Tämä räjäyttää tajunnan. Hän on tavallinen kansalainen, joka nousi koneeseen häiritsemättä ketään. Muutamaa tuntia myöhemmin hän tuli väliin tapaukseen, joka hyvin todennäköisesti on traumaattisin asia, joka lapselle voi tapahtua. Tämä muutti heidän elämänsä, Jourdenais kiittelee naisen toimia. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.