Mainos

Vierailu "kauhutalossa" sai rajun käänteen: Nainen puukotti kaveriaan käteen – luuli saaneensa tekoveitsen

Nainen oli vierailulla kauhutalossa ystäviensä kanssa, kun kokemus meni hieman liian pitkälle. Tapauksesta uutisoi ABC News.

29-vuotias Tawnya Greenfield oli ystäviensä kanssa odottamassa pääsyä paikalliseen "kauhutaloon" Yhdysvaltojen Nashvillessä.

Nashville Nightmare -kauhukokemukseen kuuluu eläviä näyttelijöitä. Yksi naisia jututtamaan tullut kauhutalon näyttelijä kysyi Greenfieldiltä, vaivaako tämän ystävä häntä.

Greenfield näytteli mukana juonessa ja vastasi myöntävästi. Näyttelijä ojensi naiselle veitsen, ja kehotti häntä puukottamaan ystäväänsä.

Nainen luuli veistä rekvisiitaksi, joten hän tuikkasi sillä ystäväänsä käteen. Vasta veren tahrima veitsi ja kaverin kädestä roiskuva veri paljastivat asian todellisen laidan. Haavoittunut mies vietiin sairaalaan tarkistettavaksi.

Ei ollut tarkoitus

Nashvillen poliisin mukaan nainen kertoi, ettei tarkoitus suinkaan ollut vahingoittaa hänen ystäväänsä.

Myös tapahtumaa todistanut toinen ystävä oli luullut veistä rekvisiitaksi. Myöskään veitsen antanut työntekijä ei ollut tajunnut, että veitsi olisi ollut niin terävä.

Kauhutalo ilmoitti tutkivansa tapahtunutta ja käy läpi kohteen turvallisuutta. Tapauksessa osallisena ollut työntekijä lomautettiin, kunnes hänen osallisuutensa on saatu selvitettyä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.