Hollywood-tähden elokuvan kuvauksissa pelottava tilanne – työntekijää puukotettiin kesken kuvauspäivän

Miestä puukotettiin ilmeisesti riidan jälkeen.

Näyttelijä Anne Hathawayn tähdittämän The Witches -elokuvan kuvauksissa sattui tällä viikolla pelottava tilanne, kun työntekijää puukotettiin kesken kuvauspäivän.

Puukotus tapahtui yhdessä Warner Bros. Studion Leavesdenissa Englannissa sijaitsevista lavasteista. Loukkaantunut mies vietiin sairaalaan ja epäilty hyökkääjä pidätettiin.

Medialle ei ole kerrottu, missä Hathaway oli hyökkäyksen aikana, joten ei tiedetä, näkivätkö hän tai muut näyttelijät puukotuksen.  

Warner Bros. Studion tiedottaja vahvisti tapahtuneen paikalliselle sanomalehdelle ja kertoi poliisin tutkivan asiaa. Poliisin tiedottaja kuvaili tapahtumia hieman tarkemmin. Hän kertoi, että poliisi hälytettiin paikalle puoli yhden aikaan iltapäivällä.

– Mies sai niskavamman ja hänet vietiin sairaalaan. Toinen mies pidätettiin epäiltynä haavoittamisesta, jonka tarkoitus oli aiheuttaa vakava ruumiillinen vahinko, ja hän on nyt polisiin huostassa. Miesten uskotaan tuntevan toisensa.

The Sun -lehden lähde kertoo kuulleensa miesten riitelevän ennen tapahtunutta. Poistuessaan studiolta hän näki turvamiesten juoksevan tapahtumapaikkaa kohti.

– Kaverini kertoi, että jotakuta puukotettiin niskaan kääntöveitsellä, sellaisella työkalulla, lähde kuvaili.

Lähteet: People, E! News, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat