Mainos

Viehkeä viettelijä vai totuudentorvi? Nainen, tämän syntymäkuukautesi sinusta paljastaa

Vaikuttaako syntymäkuukausi luonteeseen? Esimerkiksi Oxfordin yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan vastaus on myöntävä. 

– Ajatus vaikuttaa absurdilta, mutta se missä kuussa synnyt voi vaikuttaa elämänmuutoksiin, elinajan odotteeseen, pituuteen, koulumenestykseen ja jopa kehosi rasvaprosenttiin sekä siihen, oletko ilta- vai aamuihminen, kertoo Oxfordin tutkija Russel Foster Telegraph-lehden haastattelussa. 

Näin Healthy Food Headlines -lehden mukaan syntymäkuukausi vaikuttaa naisen luonteeseen. 

Tammikuu

Tammikuussa syntyneet ovat kunnianhimoisia, mutta ujoja. He ovat myös kärsivällisiä eivätkä suutu helposti, mutta ovat huonoja näyttämään tunteitaan. Heillä ei usein ole paljoa ystäviä vaan he valitsevat vierelleen vain harvat ja valitut – ne ihmiset, jotka ovat heidän kanssaan samalla aaltopituudella saavatkin sitten kaiken sen luottamuksen ja rakkauden, jotka tammikuussa syntyneellä kaunottarella on antaa. 

Helmikuu

Helmikuussa syntyneet naiset ovat romanttisia ja heitä on kohdeltava kärsivällisesti, ja kärsivällisyyttä kumppanilta tässä tapauksessa vaaditaankin – tämän naisen mieliala nimittäin vaihtuu useammin kuin sukat hänen jaloissaan. 

Maaliskuu

Maaliskuun hurmaava nainen on ehdottomasti vuoden karismaattisin! Hän on myös luotettava ja omistautuva tapaus, jota on vaikea saada rakastumaan. Hän on myös äärettömän suloinen siihen asti, kunnes saat hänet suuttumaan – kohtele häntä siis kauniisti!

Huhtikuu

Huhtikuussa syntyneet naiset ovat diplomaatteja, jotka tulevat toimeen kaikkien kanssa, mutta se ei tarkoita, että he myös pitäisivät kaikista. Toisinaan he vaipuvat itsesääliin ja ovat myös melko mustasukkaisia. 

Toisaalta huhtikuun nainen tekee kumppanistaan onnellisimman olennon maan päällä. Jos onnistut nappaamaan hänet, arvosta häntä ja pidä hänet tyytyväisenä – se on taatusti sen arvoista. 

Toukokuu

Toukokuussa syntyneet ovat sinnikkäitä ja pitävät kiinni arvoistaan. Lisäksi he ovat hyvin hyväsydämisiä ja kilttejä ihmisiä, vaikka voivatkin toisinaan ajaa kumppaninsa epätoivoon – erityisen kohtalokkaita he ovat miehille, jotka sattuvat rakastumaan heihin onnettomasti, sillä toukokuussa syntynyttä naista ei niin vain unohdetakaan. Hän pysyy unelmissasi elämäsi loppuun asti!

Kesäkuu

Kesäkuun naiset ovat luovia ja hyviä kommunikoimaan, yksinkertaisesti ainoita laatuaan – miehet ovat sulaa vahaa heidän käsissään!

Huonoihin puoliin kuuluu liiallinen rehellisyys, sillä kesäkuun nainen uskoo, että on parempi sanoa asiat suoraan kuin puhua pahaa selän takana. Tämä ohjenuora aiheuttaa toisinaan riitoja lähipiirissä. 

Heinäkuu

Heinäkuun naiset ovat hyvin älykkäitä ja rehellisiä, kauniita ja mysteerisiä – korkeammalla tasolla kuin me muut. He välttelevät riitoja ja kohtelevat muita kauniisti. 

Jos petät heinäkuun naisen kerran, menetät hänet ikuisiksi ajoiksi. 

Elokuu

Elokuun nainen on jännittävä yhdistelmä – hänellä on suuri sydän, mutta hän on myös taipuvainen pieneen itsekeskeisyyteen. Elokuun naisella on myös poikkeuksellisen hyvä huumorintaju, mutta jos asetat hänet pilkan kohteeksi, ei hyvä heilu. Elokuiset kuitenkin tepastelevat mielellään huomion kohteena, eivätkä koskaan jää miesten huomiotta.

Tätä naista ei kannata haastaa kaksintaisteluun, sillä hän voittaa aivan varmasti. 

Syyskuu

Syyskuun nainen on kuin syyspäivän aamu – uskomattoman kaunis ja hyväsydäminen. Hän ei anna anteeksi tuottamaasi pettymystä ja jos satutat, voit olla varma, että koet sen luissasi. 

Nämä naiset kaipaavat hyvää, pitkää parisuhdetta, eivätkä nauti yhdenillan suhteista. Toisaalta he ovat kriittisiä myös kumppaniaan kohtaan, joten aivan kuka tahansa ei heidän vierellään pääse kulkemaan. 

Lokakuu

Lokakuussa syntyneillä naisilla on vahva luonne ja he ovat tunteellisia, mutta peittävät kyyneleensä muilta. He ovat myös hyvin älykkäitä eivätkä avaa sieluaan kenelle tahansa – vain niille, jotka osoittautuvat sen arvoisiksi. 

Lokakuun naiset ovat yleensä muiden naisten kateuden kohteena, mikä näkyy negatiivisena huomiona. 

Marraskuu

Marraskuun naiset ovat aina yhden askeleen edellä muita ja huomaavat heti, jos valehtelet. Näiden neitosten kanssa ei kannata leikkiä, jos ei ole valmis polttamaan näppejään – ja jos et ole valmis kuulemaan totuutta, sitä ei kannata kysyä ainakaan marraskuun naiselta. 

Joulukuu

Joulukuussa syntyneet naiset ovat kärsimättömiä, mutta hyvin onnekkaita – jotenkin he onnistuvat aina selviytymään tilanteista voittajina!

Heillä on avoin sydän, minkä voisi kuvitella johtavan myös suruun, mutta koska jumalat ovat heidän puolellaan, nämä naiset saavat juuri sitä, mitä ansaitsevat – onnea!

Video: Näin miehet yrittävät lähestyä naisia pääkaupunkiseudun yöelämässä.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.