Mainos

Horoskooppimerkkisi kertoo: Tämä oli vuoden 2017 tärkein opetus sinulle

Thought Catalog -sivusto listasi tärkeimmän opetuksen, jonka horoskooppimerkit tajusivat omasta toiminnastaan vuoden 2017 aikana. Joko sinä huomasit tämän toimintatavan arjessasi?

vaaka (6)

Aina sosiaalinen ja monipuolisen ystäväpiirin ympäröimä Vaaka haluaa tehdä kaikille mieliksi. Kaikki rakastavat Vaakaa tämän vuoksi, mutta kaikkien miellyttäminen tarkoittaa muihin keskittymistä – usein hyvin pitkiksi ajoiksi.

Vaaka ei osaa sanoa "ei" ja aikatauluttaa siksi päivänsä tukkoon. Vaaka ei osaa ajatella ensin itseään, eikä hän tiedä, mitä haluaa; siksi Vaa'an on helpompi toimia kuten muut haluavat. Vaaka uskoo kohtaloon ja odottaa asioiden vain loksahtavan paikoilleen, mutta päästää jatkuvasti tilaisuuksia käsistään, nielee ylpeyttään ja vaihtaa toiveensa ja halunsa mukavuudentunteeseen. Ethän jatka tätä enää ensi vuonna?

sorpioni

Skorpionin mielessä ruoho on aina vihreämpää aidan toisella puolella. Hän on keskittynyt tavoitteiden saavuttamiseen ja elää melko hyvää elämää. Skorpioni ei kuitenkaan koskaan lakkaa unelmoimasta jostakin paremmasta. Hän haluaa aina parantaa elämäänsä, mutta seuraavan onnen jahtaaminen voi johtaa siihen, että menettää jo omistamansa onnen!

Kilpailunhimossaan Skorpioni voi unohtaa, mikä oikeasti on tärkeää. Hän ei ehkä tajua kiittää läheisiään – ennen kuin on liian myöhäistä.

kauris (4)

Kun elämä heittää haasteen, Kauris voittaa sen. Hän uskoo saavuttavansa mitä vain kovalla työllä ja omistautumisella, ja usein asia onkin näin. Joskus Kauris kuitenkin sortuu korjailemaan "ihmisprojekteja", jotka eivät ole hänelle hyväksi.

Kauris saattaa sortua muokkaamaan kumppaniaan tai ystäväänsä omien toiveidensa mukaiseksi. Kauris ei kuitenkaan voi tehdä yksin kaikkea suhteen eteen: jos suhde ei toimi, se ei toimi. Muokkausyritykset johtavat vain ongelmiin, eikä Kauris saa palkintoa raadannastaan.

jousimies (5)

Jousimies on eläinradan merkkien "jeesmies". Hän on seikkailunhaluinen, elää hetkessä ja pelkää jäävänsä päitsi jostakin. Siksi hän sanoo "kyllä" kaikkeen, vaikkei aikoisi pitää lupaustaan.

Jousimies tarkoittaa hyvää, eikä hän ole pahantahtoinen. Silti ihmiset Jousimiehen elämässä saattavat alkaa tuntea olonsa itsestäänselvyyksiksi, kun Jousimies tekee oharit ohareiden perään. Lopulta juhlakutsut lakkaavat saapumasta, koska Jousimies ei kuitenkaan tule paikalle. Lopeta tämä tapa ensi vuonna!

vesimies (5)

Vesimies elää suuren osan ajasta omassa maailmassaan. Vesimies on luova, seikkailunhaluinen ja toisinaan poissaoleva. Hän kyllästyy suunnittelemiseen nopeasti, eikä jaksa suunnitella elämäänsä muutamaa tuntia pidemmälle. Tämä on suurempi ongelma Vesimiehen lähipiirille kuin hänelle itselleen.

Kun Vesimies ei ota osaa suuriin suunnitelmiin, ihmiset hänen lähellään voivat tuntea olonsa hylätyiksi, vaikka Vesimies ei halua heille pahaa. Kiinnitä tähän huomiota ensi vuonna!

kalat (4)

Kalat on tunnettu haaveilija, luova ja herkkä sielu, joka ottaa kritiikin itseensä. Kalat karkaa paikalta, jos hänen egoaan kolhaistaan, vaikka ongelmat eivät katoa pakenemalla.

Koska Kalat näkee ihmisissä usein vain hyvää, maailma näyttäytyy hänelle aivan uudessa, ikävässä valossa, kun jokin menee pieleen. Kalat ei kuitenkaan voi ikuisesti piilottaa ongelmiaan hymyihin ja muuttoihin. Hitaasti hän voi opetella kävelemään pois sen sijaan, että juoksisi kirkuen karkuun epämiellyttäviä tilanteita.

Oinas (1)

Oinas on intohimoinen ihminen, joka haluaa kaiken tai ei mitään. Oinaan liekki roihuaa vahvana, ja voi siksi myös polttaa.

Perfektionismiin taipuvainen Oinas saattaa hermostua, jos kaikki ei mene hänen mielensä mukaan. Tunnekuohussa kommunikointi ei ole Oinaan paras puoli, ja hän voisikin kiinnittää enemmän huomiota ulosantiinsa ja äänensävyynsä. Väittelyn voittaminen ei ole kaikki kaikessa!

Härkä (1)

Härkä on ihastuttava, lojaali ja omistautunut henkilö, joka on itsepäinen mitä sydämellisimmällä tavalla. Härkä ei anna periksi eikä lopeta, ennen kuin saa haluamansa. Hän haluaa auttaa muita, muttei ota huomioon sitä, etteivät kaikki halua apua.

Härkä voi olla auttamishalussaan jopa pakkomielteinen ja ryntäillä olemattoman tavoitteen perässä. Hän on motivoitunut ja suloinen, mutta voi vaikuttaa epätoivoiselta. Kannattaa muistaa, että aina ihmisiä ei voi muuttaa!

kaksoset (6)

Kaksoset on samassa kehossa asuvan kahden persoonatyypin luonne, joka on altis yhteentörmäyksille – sekä itsensä että muiden kanssa. Kaksoset ei osaa päättää, ja saattaa valehdella itselleen tajuamatta sitä itsekään. Hän ei tiedä, mitä haluaa.

Kaksoset ei kestä katsoa epämukavaa totuutta silmiin, tai pelkää saada tietää, mikä tuo kamala totuus voisi olla. Kaksoset vaihtaa tarinaansa, koska hänen mielensä on muuttunut. Hän ei halua satuttaa muita, mutta teeskenteleminen satuttaa enemmän kuin totuus.

rapu (6)

Rapu rakastaa syvästi, mutta myös loukkaantuu sydänjuuriaan myöten. Jos rakkaus ei roihahdakaan, Rapu muuttuu itseään epäileväksi pessimistiksi ja antaa periksi.

Liika herkkyys estää Rapua toimimasta, vaikka hänen pitäisi taistella urheasti rakastamansa asian puolesta ja oppia antamaan anteeksi. Katkeruus ei tee ihmisestä parempaa kuin muut. Rapu voisi ensi vuonna oppia itsetunnon merkityksen!

leijona (4)

Huomion keskipisteessä paistatteleva Leijona ei osaa jakaa saamaansa huomiota muille. Hän ansaitsee kaiken saamansa huomion, mutta avoimuus voidaan joskus tulkita kehuskeluksi. Leijonan lähellä muut alkavat tuntea olevansa tylsiä tyyppejä.

Leijonan kannattaisikin toisinaan hillitä egoaan. Hän haluaa olla paras kaikessa, ja vaikka kunnianhimo on ihailtavaa, Leijonan ei aina tarvitse olla parempi kuin muut. Opi jakamaan valokeilan loiste muiden kanssa!

neitsyt (4)

Neitsyt on itsensä pahin kriitikko, joka ei aina muista olevansa vain ihminen. Neitsyt on ylisuorittaja, joka suunnittelee ja miettii seuraavaa siirtoaan tauotta. Hän aikatauluttaa elämänsä jokaisen sekunnin, eikä ehdi tämän seurauksena edes hengittää rauhassa.

Neitsyt, opettele tyytymään. Kaikki tekemäsi ei uhkaa tulevaisuuttasi, vaikka asiat eivät menisi tarkan suunnitelman mukaan. Neitsyen kannattaa opetella elämään nykyhetkessä. Älä ylianalysoi kaikkea!

***

11:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.