Viehättääkö lihaksikas nainen? Suomalaiset kertovat

Kysyimme AVAn lukijoilta, pitävätkö he lihaksikkaista naisista. Kysymys jakoi mielipiteet kahtia. Vähän yli puolet vastanneista oli sitä mieltä, että isot lihakset eivät sovi naiselle.

Onko lihaksikas nainen seksikäs? AVAn lukijoista 43,45 prosenttia vastasi tähän kysymykseen kyllä, kun taas vähän yli puolet, 56,55 prosenttia, ei pidä lihaksia eroottisina. Kyselyyn vastasi 1013 henkilöä.

Vastaajat muistuttivat, että kiinteä vartalo lihaksineen viestii urheilullisesta elämästä. Osa taas oli sitä mieltä, että lihakset eivät ole naiselliset.

Näin lukijat kommentoivat aihetta:

Lihaksikas nainen on seksikäs

"Nainen lihaksilla ei ole lösähtänyt, vaan kurvit ovat paikallaan. Rasvaa saa siis olla lihasten päällä. Rasvaton on kuin kuivan kesän orava, ellei kyseessä ole todella "bodynainen". Sellainen on seksikäs. Fitness-likat kilpailukunnossa eivät ole ihanteeni. Kehonrakentaja toisaalta kyllä."

"Normaalia suuremmat, kiinteät lihakset ovat erittäin kuumat. Samoin erottuvat vatsalihakset. Kuitenkin kehonrakentajat eivät ole ollenkaan mieleeni."

"Vaikka naista kutsuttaisiin lihaksikkaaksi, ei se tarkoita sitä että hänen pitäisi olla kehonrakentajan mitoissa. Kiinteä vartalo erottuvine lihaksineen viestii urheilullisesta, itsestään ja terveydestään huolehtivasta ihmisestä, joka nyt sattuu vetoamaan minuun. Ja kuten aiemmassakin kommentissa oli mainittu, saa rasvaakin olla lihasten päällä, mutta terveellisyyden mitoissa. Kurvit eivät ole todellakaan pahaksi naiselle."

"Nainen on nainen vaikka lihaksia olisikin. Todella kuumaa!"

"Vähän hassu kysymys. Voinhan pitää naisesta, vaikka olisi millaisen voimanostajan näköinen. Eri asia, pidänkö viehättävänä. Vastaan, että kohtuus tässäkin. Tietysti lihaksia pitääkin olla myös naisella, kunhan on luonnollisen näköinen eikä aivan överiksi vedetty."

Lihaksikas nainen ei ole seksikäs

"Lihaksikkaiden naisten olemus huokuu kireyttä, aivan kuin heidän vieterinsä olisi vedetty liian tiukille. Lihaksikkaat naiset ovat pelottavia ja usein ylimielisiä suhtautumisessaan muihin. Sopivasti lihaksikas nainen taas on kaunis kantaessaan itsensä ryhdissä."

"En todellakaan pidä lihaksikkaista naisista. Ei naisten pidä muistuttaa miehiä."

"Naista ei ole tarkoitettu lihaskimpuksi. Eikä se ole naisellista!"

"Lihaksikas nainen ei ole seksikäs, koska lihakset eivät ole naisellisia."

Katso myös Namaste jooga

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja