Vie itsesi luksustreffeille – 15 tapaa hemmotella sekä kehoa että mieltä

Listaa saamasi kehut ja vie itsesi ulos – näillä vinkeillä teet elämästäsi ihanaa!

Älä unohda itseäsi! Tinybuddha.com listasi tavat, joilla voit huolehtia mielesi hyvinvoinnista.

 1. Listaa saamasi kehut. Laita kiitossähköpostit omaan kansioon, jota voit selata huonona päivänä.
 2. Jos asia to do -listallasi on vaaninut kuukauden ajan, anna olla. Et tee sitä kuitenkaan, ja jos asia olisi sydäntäsi lähellä, olisit tehnyt sen jo. Pyyhekumi esiin!
 3. Jos et raaski pyyhkiä asiaa to do -listalta, tee se tänään. Nyt. Heti. Olosi paranee taatusti.
 4. Etsi asunnostasi joka päivä yksi asia, jonka voit kierrättää. Siivoaminen kirkastaa myös mielen.
 5. Keskity hampaiden harjaamiseen tai muuhun yleensä automaatilla hoituvaan asiaan, josta et välitä. Keskity töissä minuutin ajan kehosi tuntemuksiin.
 6. Keksi uusi rutiini. Valitse viikon ajan joka päivä yllesi jotakin keltaista, valitse joka päivälle uusi välipalahedelmä tai käytä hammaslankaa aina iltaisin. Tee asiat vähän eri tavalla: mene eri reittiä töihin tai kauppaan. Aivot piristyvät vaihtelusta.
 7. Deletoi Facebookista kaikki ne valittavat ja masentavia uutisia jakavat tyypit. Jos et raaski poistaa kavereita, piilota heidät. Miksi haluaisit päivittäin lukea statuksia, jotka vain vihastuttavat?
 8. Laske työmatkalla viisi uutta, kaunista asiaa.
 9. Venyttele jalat, hengitä kolme kertaa syvään, kävele portaat. Huolla kehoasi pienin pyrähdyksin pitkin päivää!
 10. Tutustu itseesi. Katsele itseäsi peilistä. Yritä olla ajattelematta mitään. Kuvittele sitten, että olet oma bestiksesi. Miten hän kehuisi sinua? Sano sanat itsellesi peiliin.
 11. Istu hetki hiljaa ja nimeä tunteet, joita tunnet. Voit myös mennä luontoon ja olla hiljaa itsesi kanssa muutaman minuutin. Kirjoita ylös asiat, jotka vaivaavat sinua; näin saat ne ulos systeemistäsi.
 12. Keksi itsellesi miniloma. Kerro läheisillesi, että menet viikonlopuksi minilomalle. Sulje puhelimesi. Älä poistu kotikaupungistasi, mene hotelliin tai kylpylään kotikulmillasi.
 13. Vie itsesi treffeille. Treffit alkavat ihanalla hemmottelulla ja pukeutumisella valitsemaasi vaatteeseen. Mene itsesi kanssa syömään ja lahjo itseäsi jollakin mukavalla. Vie lopuksi itsesi kotiin, rentoudu vaikkapa kuumassa suihkussa ja katso ihana elokuva. Muista kehua itseäsi pitkin päivää ja kohdella itseäsi ihmisenä, jonka haluat hurmata.
 14. Tee jokin asia, joka tuntuu vaikealta. Varaa aika hammaslääkäriin tai tee yksipunnerrus. Nauti saavutuksen tunteesta.
 15. Tee jokin asia vain siksi, että se on kivaa.


Lue myös:

  Uusimmat