Videota katsottu kymmeniä miljoonia kertoja: Taaperolta unohtumaton reaktio ensilumeen Texasissa – pääsi esittämään kohtauksen lempielokuvastaan!

Taaperon unohtumaton reaktio ensilumeen Texasissa tallentui äidin kameralle – viraalia hittiä on katsottu lähes 50 miljoonaa kertaa! 1:03
 "Madelyn sai vihdoinkin lunta saadakseen tehtyä kohtauksensa!"

Kaksivuotias texasilaistyttö ei ollut ennen nähnyt oikeaa lunta.

Läntisessä Texasissa sijaitsevassa kaupungissa ei ollut vuosiin satanut lunta. Viime viikolla kaupunkiin kuitenkin satoi 20 senttimetrin lumipeite.

Monille paikallisille se oli odottamaton ja jännittävä tapaus. Erityisesti yllä nähtävällä videolla esiintyvälle Madelynille se oli erityinen. Hän ei ollut ennen nähnyt lunta. 

Kuten moni muukin pikkulapsi, Disneyn kylmään ja lumiseen pohjolaan sijoittuva Frozen on Madelynin lempielokuvia.

– Madelyn sai vihdoinkin lunta saadakseen tehtyä kohtauksensa! Madelynin äiti kirjoitti videon oheen julkaistessaan sen Facebookissa.

Kuningatar Elsan roolivaatteissa lumessa kahlaava taapero esittää sydämensä kyllyydestä kohtausta elokuvasta perheen takapihalla äidin kuvatessa kuistilta lapsen tarttuvaa iloa. 

Madelynin äiti ei ole ainut, jonka mielestä pikkutytön ensikohtaaminen lumen kanssa on ollut varsin hellyttävä. Videota on nimittäin katsottu yli 48 miljoonaa kertaa!

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat