Mainos

Video: Yli kaksimetrinen alligaattori tervehti ulosottomiestä – omistaja vakuuttaa lemmikin olevan harmiton: "Hän heiluttaa häntäänsä, kun tulen kotiin"

1:38

Ulosottomiehet ovat tottuneet näkemään monenmoista häätöjen yhteydessä. Valtava alligaattori oli kuitenkin täysin uusi kokemus.

Katso yltä video: Valtava lemmikkialligaattori löydettiin häädön yhteydessä.

Yli kaksimetrinen ja noin 90 kiloinen alligaattori tervehti ulosottoviranomaista Missourin osavaltiossa sijaitsevassa talossa, uutisoi CNN. Paikalle jouduttiin kutsumaan lisäapua, jotta ainutlaatuinen lemmikki saatiin siirrettyä. Sen kantamiseen vaadittiin neljä viranomaista.

– Hän on ollut minulla pikkuriikkisestä asti ja on lemmikkini. Hän on pikkukaverini, alligaattorin omistaja Sean Casey selittää.

Casey joutui luopumaan alligaattoristaan, sillä se on laiton lemmikki Missourin osavaltiossa. Alligaattori oli pitänyt hänelle seuraa neljän vuoden ajan. Mies kuvailee lemmikkiään suloisen halittavaksi, joskin toisinaan haisevaksi lemmikiksi.

– Hän heiluttaa häntäänsä, kun tulen kotiin, Casey kuvailee.

Alligaattori söi kananugetteja ja tepasteli ympäri taloa 

Eläinvalvontaviranomaisten mukaan alligaattori löytyi talon sisältä noin puolimetriä syvästä altaasta. Sille oltiin rakennettu ramppi, jota pitkin se pääsi tepastelemaan ympäri taloa.

Caseyn mukaan lemmikin ruokavalioon kuuluivat kananugetit, pihvit, peura, kala ja rotat.

– Tämä on 15 vuoden urallani toinen tai kolmas kerta, kun minut kutsutaan paikalle alligaattorin takia. Tämä on kuitenkin ensimmäinen tätä kokoluokkaa, eläinvalvontaviranomainen James Donovan kertoo.

Omistaja vakuuttaa, ettei hänen lemmikkinsä ole raivokas tai julma

Alligaattorin lisäksi viranomaiset ottivat asunnosta haltuun myös kolme pytonia ja kanin. Casey voi vaatia käärmeitä ja kania takaisin itselleen. Alligaattorin hän joutui kuitenkin hyvästelemään lopullisesti.

– Hän ei ole sellainen julma eläin, millaisena ihmiset haluavat sen nähdä. Kaikki jotka ovat tavanneet sen tietävät tämän, Casey sanoo.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja