Uran suurin hitti vainosi Anita Hirvosta – hyllytti biisin vuosiksi

Iskelmälaulaja Anita Hirvonen kertoo yhden hittikappaleensa seuranneen naista suosion huipulla rasittavuuteen asti.

Iskelmälaulaja Anita Hirvonen muisteli tuoreimmassa Retrohelmet-jaksossa uransa ikimuistoisimpia hetkiä. Nainen oli suosionsa huipulla 80-luvulla, jolloin radiossa soivat esimerkiksi naisen hitit Rantareggae, Ans kattoo nyt ja Et usko kuinka koskeekaan.

Ehdottomasti suosituin kappale oli kuitenkin vuonna 1982 julkaistu svengaava De va kukku de. Kappaletta sai esittää parhammillaan useita kertoja keikan aikana.

– Sain laulaa sitä ihan hirveästi. Kolme kertaa illassa yleisö huusi vain kukkua! Minulle soiteltiin, että onko kukku puhelimessa ja kerran kun olin Rodoksella ottamassa aurinkoa rannalla tissit paljaina, ulapalta kuului että "kahtokee, kukku makkoo tuolla!", nainen nauraa.

Kappale hallitsi elämää niin, että Hirvonen luopui sen esittämisestä hetkeksi täysin.

– Se oli niin leimaava, että lopetin sen laulamisen kokonaan. Nyt olen ottanut sen uudelleen mukaan, esitän paria sen ajan hittiä yhdessä.

Esiintyminen on Hirvoselle edelleen sydämen asia.

– Tulisin hulluksi, jos en saisi tehdä keikkoja. Anoisin varmaan, että ottakaa nyt edes ilmaiseksi! Kotona ei kukaan taputa, vaikka kuinka jodlaisin. Otan mieluummin aplodit kuin rahaa!

Hirvonen tunnetaan hittiensä lisäksi myös muhkeasta kampauksestaan. Mikä on valtavan tukan tarkoitus? Katso Hirvosen haastattelu artikkelin yläpuolelta!

Lue myös:

    Uusimmat