Video tuhosta: Talo ympärillä muuttui hetkessä liekehtiväksi raunioksi – nainen selvisi kuin ihmeen kaupalla elossa

1:16
Räjähdys muutti talon raunioiksi Michiganissa

Räjähdys vavisutti sunnuntaina Cascon alueella Yhdysvaltain Michiganissa sijaitsevaa omakotitaloa. Talossa sisällä ollut Shiron Thompson selvisi tilanteesta elossa kuin ihmeen kaupalla.

– En tiedä kuinka, mutta oli suoranainen ihme, että hän selvisi talosta ulos, naisen veli kertoo medialle.

Veljen mukaan hänen sisarensa oli räjähdyshetkellä keittiön lavuaarin luona. Räjähdys lennätti tämän jääkaapille saakka. Veli kertoo siskonsa nähneen liekkejä ja savua kaikkialla.

– Hän kertoi, että myös katosta tippui päälle palasia, joiden alle hän jäi.

Ei jäänyt odottamaan kuolemaa

Shiron Thompson ei kuitenkaan jäänyt kuolemanloukuksi muuttuneeseen taloon, vaan onnistui ryömimään ulos räjähdyksen sijoiltaan lennättämien ovien läpi.

– Hänen täytyi kiivetä tiellä olleen roinan läpi. Lopulta hän pääsi ulos ja käveli kadulle paljain varpain, veli kertoo dramaattisista hetkistä.

Silloin kadulla ajanut nainen näki räjähdystä paenneen Thompsonin ja otti tämän sisälle autoonsa odottamaan pelastuslaitoksen saapumista.

Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle talo oli jo käytännössä tuhoutunut. Palokunta oli paikalla kuudessa minuutissa hälytyksestä.

Viranomaiset tutkivat palon syytä. Katastrofin syy on toistaiseksi epäselvä, mutta talossa käytettiin kaasua. Shiron Thompson selvisi tilanteen vakavuuteen nähden kohtalaisen lievin vammoin.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja