Baarin lattia romahti Lontoossa, 13 ihmistä loukkaantui – "Me kaikki autoimme toisiamme"

Lontoolaisessa pubissa 13 ihmistä loukkaantui välilattian sorruttua, kertoo muun muassa BBC

Ensihoitajien mukaan kolme henkilöä loukkaantui vakavasti ja kymmenellä oli lievempiä vammoja. Neljä ihmistä vietiin sairaalaan hoidettavaksi. 

Seitsemän ihmistä jäi romahduksessa jumiin, mutta palomiehet saivat heidät pelastettua rakennuksesta käyttämällä hyväkseen tikapuita. 

Rasahduksen ja maanjäristyksen ääniä

Hal seurasi pubissa jalkapallo-ottelua, kun lattia romahti. Hän kertoo BBC:lle, että lattian sortuminen kuulosti "vähän kuin maanjäristykseltä". Hän selvisi tapaturmasta muutamilla naarmuilla ja pääsi omin avuin sortumasta.

– Me kaikki autoimme toisiamme, Hal kertoo BBC:n haastattelussa.

Toinen pubissa onnettomuuden hetkellä ollut mies kertoo olleensa romahduksen aikaan alakerrassa. Hän ystävineen onnistui juoksemaan turvaan juuri ennen lattian sortumista.

 – Kuului rasahdusta muistuttava ääni ja tomua alkui pudota.

Onnettomuus sattui lauantaina iltapäivällä paikallista aikaa Two More Years -nimisessä pubissa. Se sijaitsee Hackney Wickin kaupunginosassa Lontoossa.

Pubi ilmoittaa Instagram-tilillään pysyvänsä toistaiseksi suljettuna.

Katso myös arkistovideo vuodelta 2018: Opiskelijabileet Yhdysvaltojen Etelä-Carolinassa saivat traagisen käänteen, kun lattia romahti kesken juhlinnan. Videolla juhlijat kertovat kauhun hetkistään.

Lattia sortui tanssijoiden alta opiskelijabileissä 1:44

Lue myös:

    Uusimmat