Mainos

Video Suomen suurimmista häistä: Parit astuivat vihille suorassa radiolähetyksessä – "En olisi uskonut, että saamme näin intiimiä tunnelmaa"

1:44

Suomen suurimmat häät järjestettiin neljällä radiokanavalla tänä aamuna. Yksi hääpareista, Lasse ja Anne Koivistoinen sanoivat tahdon toisilleen Radio Novan kanavalla. Samaan aikaan kolmella muulla radiokanavalla solmittiin myös avioliitto.

Imatralta Helsinkiin häitään juhlimaan saapuneet Anne ja Lasse Koivistoinen olivat tyytyväiset hääseremoniaan suorassa lähetyksessä.

– Tuntuu kyllä tosi hyvältä. Täällä on hyvä tunnelma ja iloinen mieli itsellä, hehkuttaa Anne Koivistoinen hetki avioliiton solmimisen jälkeen.

– Tuntuu kyllä tosi kauniilta. En olisi koskaan voinut käsittää, että tallaista tapahtuu, että näin intiimiä tunnelmaa saadaan radiolähetykseen, mahtavat ystävät ja tuki lähellä. Tämä on ollut aivan mahtava päivä tähän asti, ja päivä vaan jatkuu tästä, tuore aviomies kertoo MTV Uutisille.

Suomen suurimmat häät saadaan laskemalla neljän radion kuuntelijoiden määrä. Keskimäärin Iskelmällä, Suomirockilla, Radio Cityllä ja Radio Novalla on aamuisin sosiaalisen median kanavat mukaan luettuina noin 3,5 miljoonaa kuulijaa.  

Hakemus radiohäihin viime tipassa

Hääpari oli kuullut Suomen Suurimmista Häistä sekä radiosta että netistä.

– Mie taisin bongata jostain netistä, että tällaiset häät järjestetään. Olimme menossa naimisiin vuoden sisällä muutenkin ja ajattelin, että hei tehdään hakemus ja jostain syystä meidät valittiin tänne, Lasse Koivistoinen naureskelee.

– Se taisi olla viimeinen hakupäivä kun haettiin mukaan ohjelmaan. Ajateltiin, että eiköhän myö haeta, että ei siinä mitään häviä, että hakee.

Videolla tuore hääpari kertoo, jännittikö hääjuhla miljoonien kuuntelijoiden kuunnellessa. Lisäksi Koivistoiset kertovat tunnelmasta ja pääset näkemään häähumua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.