Mainos

Video: Suomalaisballerinan talvivideosta sensaatio – jo miljoona katsojaa!

Suomalaisesta balettitanssija Elina Miettisestä tuli kansainvälinen sensaatio sosiaalisessa mediassa, kun hän kuvasi talvipäiväänsä New Yorkissa.

Balettitanssija Elina Miettinen julkaisi viime lauantaina videon, jossa pyörähtelee pitkin lumisia New Yorkin katuja. Miettinen on ilahduttanut videollaan monia ympäri maailmaa; sitä on katsellut jo miljoona ihmistä.

– En toki mitenkään aavistanut videoni olevan niin suosittu! Miettinen kommentoi MTV Uutisille kotoaan New Yorkista.

– Lähdin mieheni kanssa ulos kävelylle, kun Nykissä satoi vihdoin lunta. Tiet olivat tyhjiä, mikä on erittäin harvinainen näky täällä Manhattanilla, ja tuli semmoinen päähänpisto, että mitäs jos vähän tanssahtelen tässä tyhjällä tiellä.

.

Miettinen latasi videon tanssahtelusta Facebookkiin, ja jo seuraavana päivänä katsojia oli puoli miljoonaa. Hän pohtii suosion johtuneen ehkä siitä, että Yhdysvalloissa ihmiset eivät ole niin tottuneet lumeen kuin Suomessa.

– He yrittävät varoa ja vältellä sitä, ettei tulisi onnettomuuksia. Varmaan he ihmettelevät, että miten joku pystyy vetämään lumessa piruetteja, kun he pystyvät juuri ja juuri kävelemään siinä.

Videon soutenu- ja pique-käännösten taustalla on vankka ammattitaito. Miettinen on tanssinut kahdeksan vuotta American Ballet Theatressa ja sitä ennen Suomen Kansallisbaletissa. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.