Video: Neljät housut, neljä paitaa ja kolmet sukat – näin kultaotteluun jonotettiin lippuja pakkasessa

Jonottajat tunteja pakkasessa – tavoitteena lippu kultaotteluun 1:47

Hartwall Arenan edustalle oli kerääntynyt aamupäivällä parikymmentä jääkiekkofania, jotka odottivat toiveikkaina mahdollisesti vapautuvia lippuja illan finaaliotteluun Suomi-Venäjä.

Noin kaksi tuntia jonossa hytisseet Jonna, Anniina ja Saana sanovat videolla varustautuneensa pakkaseen kerrospukeutumisella.

– Neljät housut, neljä paitaa ja kolmet sukat, silti vain jotenkuten tarkenee, Saana sanoo.

U20 MM-kisojen kisaorganisaatio on aiemmin tiedottanut, että kisaorganisaatiolta mahdollisesti vapautuvia lippuja tulee myyntiin pelipäivinä klo 12.00.

– Eilenkin sai, niin eiköhän tänäänkin saa, Anniina arvelee.

Kisojen viestinnästä kerrotaan, että tänään ei ole vapautumassa suurta määrää lippuja eilisen tapaan. Eilen kisaorganisaatiolta vapautui viitisenkymmentä lippua välieräotteluun Ruotsia vastaan.

– Jos lippuja vapautuu tänään, ne ovat lunastamattomia varauksia ja yksittäistapauksia, jotka vapautuvat Lippupisteen järjestelmään, kertoo Marianna Hietamäki U20 MM-kisojen viestinnästä.

Kultaottelu on tällä hetkellä varattu loppuun. Varaukset kuitenkin vapautuvat myyntiin, jos niitä ei lunasteta ajoissa. Näin yksittäisiä lippuja saattaa vapautua myyntiin vielä ottelun alla.

Kävi lippujen kanssa miten tahansa, niin jonottamiseen aamupäivänsä käyttäneiden nuorten leijonien fanien mielestä ottelun lopputulos on jo tietossa.

– Tottakai Suomi voittaa, vakuuttaa Jonna. 

Lue myös:

    Uusimmat