Video: Sinne katosi luonnonrauha – tämä BMW ei jää näkemättä eikä kuulematta

BMW M3 on legendaarinen auto. Se on aina edustanut keskikokoluokan urheilullisinta päätä, eikä nykyinen malli tee poikkeusta.

Viime vuonna esitelty M3 on häijyn näköinen ilmestys. Ja mikäli auton näkö vakiona ei miellytä, pystyy sitä maustamaan BMW:n jälkiasenteisilla M Performance -osilla. Tällä viikolla Teknavin ajossa oleva M3 on varusteltu maukkailla yksityiskohdilla. Räikeän vihreä väri on peräisin BMW Individual -valikoimasta. Katto on valmistettu hiilikuidusta, kuten myös peilikotelot, etuhelma, sekä takaluukun päällä oleva pieni spoileri.

Suurimman eron vakiomalliin tekee M Performance -sporttiputkisto. Vakiomallin varsin hillittyyn äänimaailmaan verrattuna sporttiputkisto rähisee kunnolla. Ääni on matalilla kierroksilla bassovoittoinen ja kiihdytettäessä muuttuu repiväksi. Tietyillä kierrosalueilla tulee välillä myös ylimääräisen kuuloisia resonanssiääniä.

Sisätiloihin johdetaan edelleen ääniä myös kaiuttimien kautta. Kaiutinäänet eivät kuitenkaan tule yhtä selkeästi läpi kuin vakiomallissa, koska putkiston kautta tulevat aidot äänet kuuluvat selkeämmin myös sisälle.

Kokonaisuudessaan M Performance -varusteet tuovat mukavan lisämausteen vakiovarusteiseen autoon verrattuna.

Lue myös:

    Uusimmat