UFC-ottelija ehdotti yhteistyötä Elon Muskin Teslalle – autojätti löi jauhot suuhun harvinaisen tylyllä vastauksellaan

Vapaaottelija Belal Muhammad nappasi kolmannen perättäisen voittonsa UFC:ssä lauantaina, kun hän voitti Lyman Goodin kaikin tuomariäänin Las Vegasissa. Yhdysvaltalainen on nyt kertonut ottelun jälkeen sosiaalisessa mediassa oktagonin ulkopuolisista kuvioistaan

Muhammad päätti näet paljastaa lähestyneensä autonvalmistaja Teslaa yhteistyö mielessään. Autojätti, jonka toimitusjohtaja on Elon Musk, ei Muhammadin mukaan lämmennyt ehdotukselle.

– Hullua. Lähetin mahtavan sähköpostin ja yritin saada yhteistyösopimuksen yritykseltä, mutta he sanoivat, että he eivät sponsoroi ihmisiä, joilla on heitä vähemmän seuraajia (sosiaalisessa mediassa). Pyörittelen tässä päätäni. En olisi edes halunnut rahaa, vaan olisin vain halunnut testata heidän tuotettaan. Oli miten oli, tulette vielä ryömien takaisin luokseni, Tesla, avautui Muhammad.

Muhammad ei kuulu vielä UFC:n välisarjan arvostetuimpiin nimiin. Hänellä on reilut 26 tuhatta seuraajaa Twitterissä. Teslalla on puolestaan seuraajia noin 5,6 miljoonaa samassa palvelussa.

Katso twiitti alta.

Lue myös:

    Uusimmat