VIDEO: Saara Aalto yllättyi suhdemyllystä: Aiheesta puhuttava avoimesti

Laulaja Saara Aalto kertoi Huomenta Suomen maanantaisessa lähetyksessä yllättyneensä siitä, miten paljon hänen uusi parisuhteensa on kiinnostanut ihmisiä.

LaulajaSaara Aalto ja hallitseva tangokuningas Teemu Roivainen julkaisivat huhtikuussa duettolevyn Tonight.  Mukana levyllä on myös kaksi heidän suomenkielistä kappalettaan. Jos taivas putoaa ja Päivän loppua ei näy. Molemmat kappaleet ovat erobiisejä ja hyvin henkilökohtaisiakin. Saara ja Teemu kun seurustelivat aikoinaan noin yhdeksän vuoden ajana.

Saara ja Teemu vierailivat maanantaina MTV3-kanavan Huomenta Suomen lähetyksessä.

– Meillä on niin ihanat välit ja tuemme toisiamme. Oli ihana tehdä biisi siitä, että suojelemme toisiamme eron jälkeen, Saara kuvailee 12 vuotta yhdessä musiikkia tehneen ex-parin Jos taivas putoaa -erobiisiä.

Saara Aalto on kevään aikana ollut otsikoissa yksityiselämänsä asioista. Monien yllätykseksi laulaja päivitti toukokuun alussa Instagram-tililleen hempeän yhteiskuvan ja kertoi elävänsä nykyään parisuhteessa naisen kanssa.

Huomenta Suomen haastattelussa Saara kertoi hämmentyneensä suhdeasian saamasta huomiosta. Hän on saanut myös paljon palautetta.

–Minua yllätti vähän, että se (uusi parisuhde naisen kanssa) on niin iso ja mielenkiintoinen asia.  Se on tuonut paljon positiivisia juttuja. En ole saanut mitään negatiivista palautetta. Se on mahtavaa, että Suomi on tosi rakkausmaa. Saan tsemppiviestejä ja tuesta kiitellään, Saara kertoo.

– Tämä on tärkeä asia ja näköjään se vaan tarvitsee sitä, että siitä puhutaan avoimesti ääneen, hän kiteyttää.

Mitä mieltä Teemu on, vaikuttiko se sinuun, että entinen rakkaasi rakastuu toisen sukupuolen edustajaan?

– Ei se minuun vaikuttanut mitenkään. Väitän katsovani avoimesti ihan kaikkia asioita. Ei minulla ole muiden elämään ole koskaan ollut, että rupeisin määräilemään tai antamaan ohjeita. Jokainen elää juuri niin, kuin tuntuu hyvältä. Se on tärkeätä.

Haastattelussa Saara ja Teemu muistelevat myös yhteisen parisuhteensa päättymistä. Oliko itsestään selvää, että heidän tarinansa päättyisi? Katso haastattelu kokonaisuudessaan yllä näkyvältä videolta

Parhaillaan entinen seurustelupari duetoi Helsingin Casinolla A Night in New York -show’ssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja