Mainos

Video: Poliisi käytti asetta, henkilö kuoli Nelostiellä – MTV Uutiset Nelostien turmapaikalla

2:31

Hämeen poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta Valtatie 4:llä tapahtuneessa tilanteessa, jonka seurauksena henkilö menehtyi tapahtumapaikalle.

Tuoreimpien tietojen mukaan Nelostiellä Orimattilassa poliisi ei ampunut liikenteestä aiheutuneen tehtävän takia. Paikalla oli poliisin mukaan tilanne, jota tutkitaan vakavana henkeen ja terveyteen kohdistuvana rikoksena. 

MTV Uutisten toimittaja Saara Rantanen oli Seitsemän uutisten aikaan tapahtumapaikalla Orimattilassa, ja hän kertoi, mitä tapauksesta siinä vaiheessa tiedettiin.

Koska tapahtumapaikka oli moottoritie ja ampumisen aikaan menossa oli sunnuntain paluuliikenne, aiheutui tapahtumista moottoritielle huomattavaa häiriötä autoilijoille.

Tapahtumat alkoivat, kun poliisi sai noin klo 12:30 hälytystehtävän VT 4:lle. Alkutietojen mukaan ajoneuvo oli kaahaillut ja aiheuttanut vaaratilanteita liikenteessä.

Poliisi tavoitti ajoneuvon, ja tilanteessa poliisi joutui käyttämään ampuma-asetta ja kohde menehtyi tapahtumapaikalle.

Tapahtuman selvittäminen ja sitä koskeva tiedottaminen on siirretty voimassa olevien ohjeiden mukaisesti valtakunnansyyttäjänviraston johtamaan tutkintaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.