Mainos

Video: Pohjois-Koreassa rock-konsertti – yhtye sai soittaa Sound of Music -musikaalia

Pohjois-Koreassa maan asukkaat saivat harvinaista herkkua, kun pääkaupunki Pyongyangissa järjestettiin keskiviikkona rock-konsertti.

Ihan tavallinen konsertti ei ollut, vaikka yhtye oli tullut maahan Sloveniasta asti. Slovenialainen rockbändi Laibach sai soittaa hieman vajaan tunnin valikoidulle yleisölle. Yhtye ei saanut kuitenkaan soittaa omaa musiikkiaan kuin vain yhden kappaleen verran.


Monet kappaleista olivat covereita ja uutistoimistojen mukaan erityisesti esitettäväksi oli valikoitunut kappaleita kuuluisasta The Sound of Music -musikaalista. Musikaalin lisäksi yleisö kuuli versiot myös europop-biisi The Final Countdownista ja The Beatlesin Across the Universe -kappaleesta. Lisäksi perinteinen korealainen Arirang-kappale oli esitysten joukossa, joka saikin yleisöltä ablodit.

Yhtyeen esiintymisen Pohjois-Koreassa järjesti norjalainen artisti Morten Traavik, joka on työskennellyt lukuisissa projekteissa Pohjois-Koreassa. Laibach-yhtyeen jäsenet ovat kaikki ammattimuusikoita ja konserttejakin yhtye on pitänyt maailmanlaajuisesti yli 800. 

Laibach esiintyy vielä tänään Pyongyangissa pienemmälle yleisölle. Kotimatkalle yhtye lähtee huomenna. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.