Michael Monroe yllätti yleisön Metallican keikalla: "Haluamme kunnioittaa paikallisia bändejä"

Metallican suosio ei hiivu 2:21

Metallica esiintyi eilen illalla loppuunmyydyssä Hartwall Arenassa ja sama toistuu huomenna perjantaina. Yhtyeen eilisellä keikalla lavalla kävi huuliharppuineen myös suomalaistähti Michael Monroe.

Yhdysvaltalaisyhtye Metallica saapui käynnissä olevalla maailmankiertueella Suomeen. Heavy metalin konkaribändi esiintyi loppuunmyydyssä Hartwall Arenassa. Samoin tapahtuu myös huomenna perjantaina.

Metallican basisti Robert Trujillo ja kitaristi Kirk Hammett ovat esittäneet vauhdissa olevalla kiertueella soolo-osuuksissaan kappaletta, jonka esittäjä on kotoisin siitä maasta tai kaupungista, jossa he ovat keikalla.

Ruotsissa miehet soittivat Abban Dancing Queeniä ja Europen The Final Countdownia, Norjassa käsittelyyn pääsi A-Han Take on Me.

MTV tapasi ainoana suomalaismediana basisti Trujillon ennen Metallican ensimmäistä Suomen-keikkaa. Mies ei suostunut paljastamaan, kuullaanko Helsingin-keikoilla Katri Helenaa, HIMiä vai jotain muuta.

Ensimmäisenä iltana Hartwall Arenalla lavalle nousi yllättäen suomalaistähti Michael Monroe, jonka kanssa Trujillo ja Hammett esittivät Monroen soolohitin Dead, Jail or Rock'n'roll.

– Kyllä, soitamme Helsingissä muutamaa suomalaista laulua. Mutta mitä ne ovat, se on salaisuus! Trujillo intoili haastattelussa.

– Siitä on tullut tärkeä osa keikkaa sekä minulle että Kirkille. Pointti on siinä, että haluamme kunnioittaa paikallisia bändejä, joko siinä kaupungissa tai maassa missä olemme. Haluamme yllättää emmekä halua fanien tietävän etukäteen.

Katso MTV Uutisten juttu Metallicasta artikkelin yläosan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat