Mainos

Video: Pakolaisperhe kadotti kissansa matkalla Euroopan halki – koskettava jälleennäkeminen

Rakkaasta kissastaan erkaantunut perhe sai ilouutisia, kun kadonnut valkoinen maukuja pääsi takaisin omistajiensa luo näiden uuteen asuinpaikkaan Norjaan. Asiasta uutisoi brittilehti The Guardian.

Äiti, viisi lasta ja perheen kissa pakenivat viime vuonna Irakista Eurooppaan maan kaoottista tilannetta. Seitsikko pääsi yhdessä Kreikkaan Lesboksen saarelle, mutta tuhansien sinne saapuneiden pakolaisten tungoksessa Kunkush-kissa säikähti ja se katosi perheeltään.

Muutamaa viikkoa myöhemmin Kunkush nähtiin läheisessä kylässä, mutta sen perhe oli ehtinyt jo jatkaa matkaa. Takkuturkkinen kissa vietiin eläinlääkärille, jossa se sai lempinimen Dias, Zeus-jumalan mukaan.

Kahden kuukauden Kreikassa asumisen jälkeen vapaaehtoistyöntekijä Amy otti Kunkushin mukaansa Berliiniin, jossa kissan perhettä alettiin jäljittää. Helmikuussa omistajat löytyivät Norjasta ja koskettava jälleennäkeminen saatiin tallennettua videolle.

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Videolla liikuttunut perheenäiti syleilee kissaa ja toistelee sen nimeä. Nyt Kunkush perheineen voi aloittaa uuden elämän Norjassa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.