Video: Näin poliisi keskeyttää laittomia yksityisjuhlia Brasiliassa – "Jotkut luulevat olevansa lain yläpuolella"

1:17
Näin sinulle voi käydä, jos osallistut laittomiin juhliin Brasiliassa – videolla näkyy, miten poliisi saa napattua juhlijat kiinni

Poliisit ovat keskeyttäneet satoja yksityisjuhlia ympäri São Paolon osavaltiota. Koronatilanne Brasiliassa on hyvin huolestuttava

Sao Pãolon osavaltiossa ollaan pidetty satoja laittomia yksityisjuhlia, vaikka alue on tällä hetkellä poikkeustilassa. Poliisin mukaan monet eivät tästä kuitenkaan kanna huolta. 

– He eivät vain välitä. He riskeeraavat muita kansalaisia, jotka noudattavat rajoituksia tunnollisesti. Jotkut vain luulevat olevansa lain yläpuolella, poliisi summaa tilannetta. 

Sao Pãolossa on tällä hetkellä sukutila päällä, sillä koronakuolemien määrä on ollut suurempi kuin koskaan aikaisemmin. Vaikka juhlia ollaankin pidetty, poliisi kertoo, että monia juhlia ollaan kuitenkin onnistuttu estämään: 

– 95 prosenttia suunnitteilla olevista juhlista ollaan pystytty estämään etukäteen. Kiitos siitä kuuluu meidän hyvälle työryhmälle.

Videolta voi nähdä, miten poliisit aseet kädessä ohjaavat juhlijoita seinustalle. Pidätystilanne onkin paljon massiivisempi kuin mitä esimerkiksi Suomessa ollaan totuttu näkemään. 

Katso videolta, miten korona-ajan juhlijoita pidätetään Brasiliassa. 

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja