Mainos

Video: Mies räyhäsi Trumpista lennolla – sai ikuisen porttikiellon

Delta-lentoyhtiö on pahoitellut matkustajilleen, ettei koneessa aiemmin tässä kuussa räyhännyttä miestä poistettu lennolta. Donald Trumpia koneen käytävällä kovaan ääneen ylistänyt mies on saanut Deltaan ikuisen porttikiellon, kertoo muun muassa Washington Post.

Samalla lennolla ollut Emma Baum kuvasi videolle miehen käytöstä. Video on julkaistu YouTubessa.

Mies käytti alatyylistä kieltä ja kyseli, onko lennolla Hillary Clintonin kannattajia, ja totesi, että "Trump on teidän presidenttinne – teidän jokaisen, pidittepä siitä tai ette, ja sille ei voi mitään."

Lentoyhtiö lupasi palauttaa matkustajille lentolipun hinnan. Yhtiö myös painotti lentohenkilökunnalle toimittamassaan muistiossa, että rohkaisee jatkossa lentohenkilökuntaa poistamaan epäasiallisesti käyttäytyvät henkilöt lennoilta.

– Yhteiskunnassamme lisääntyneet jännitteet tarkoittavat, että meidän pitää entistä enemmän vaatia sivistynyttä käytöstä lennoillamme, yhtiön johtaja Ed Bastian kirjoitti lausunnossa.

Emma Baum kertoi paikalliselle medialle, että mies oli kertaalleen poistettu koneesta, mutta hänen sallittiin tulla takaisin. 

– Kun hän tuli takaisin, hän sanoi "tämän saa siitä, että on isänmaallinen", Baum kertoi Morning Call -lehdelle.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.