Mainos

Perhe ulos Deltan ylibuukatulta lennolta: "Meitä uhattiin vankilalla, jos emme poistu"

Yhdysvalloissa on noussut kohu asiassa, jossa ylibuukatulta lennolta on poistettu kokonainen perhe. Viimeksi viime kuussa maassa kauhisteltiin tapausta, jossa mies raahattiin väkivalloin ulos ylibuukatulta lennolta.

Tällä kertaa kyseessä on Delta Airlinesin lentoyhtiö, joka poisti perheen ylibuukatulta lennolta perheen kieltäydyttyä luovuttamasta lapsen istuinpaikkaa käytöstään.

– Tämä on liittovaltion määräys, joten sinut ja vaimosi voidaan vangita ja lapsesi joutuvat huostaanotetuiksi, kertoo miehistön jäsen YouTube -videolla perheelle.

Lopulta perhe päätti poistua lennolta, minkä jälkeen heidän paikoilleen tuli istumaan neljä muuta matkustajaa liput kädessään. Lennolta poistuneella perheellä oli mukanaan 1- ja 2-vuotiaat lapset. Perheen äiti kertoi järkyttyneensä siitä, miten miehistön jäsen oli uhannut heitä.

– Kun olet pienten lasten äiti, on hirvittävää kuulla uhkailua siitä, miten lapset otetaan huostaan, äiti kertoo BBC:n haastattelussa.

YouTube -videota on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa. Tapaus sattui Deltan Hawaijilta Los Angelesiin suuntautuvalla lennolla huhtikuussa. Tapaus tuli ilmi vasta nyt, kun video julkaistiin netissä. Miehen vaimo oli kuvannut videon. 

Kahdeksan minuutin mittaisella videolla perheenisä vakuuttaa miehistön jäsenelle ostaneensa lentoliput, kun taas miehistön jäsen haluaa hänen luovuttavan istuimen käytöstään. Myös lapsen turvaistuimen sijoittamisesta syntyy kiistaa. 

Delta Airlines on jo ehtinyt valitella perheelle kokemusta ja luvannut hyvittää sen jollain tavalla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.