Video: Mercedes-Benz A – laatuvaikutelma viilattu kohdalleen

Mercedes-Benz on esitellyt Frankfurtin autonäyttelyssä joukon muotovalioita, kuten S-sarjan hulppean avoversion sekä kauniin C-sarjan Coupéen. Suomalaisten kuluttajien kannalta mielenkiintoisin tuotantoauto on kuitenkin faceliftattu A-sarjalainen.

Päivitetyn A-sarjan parannukset ovat keskittyneet ennen kaikkea matkustusmukavuuden parantamiseen. Ohjaamon materiaaleja ja sitä kautta laatuvaikutelmaa on parannettu, auton avustavat järjestelmät on päivitetty ajan tasalle, lisähintaan tarjolle on suurempi kosketusnäyttö ja älypuhelimet integroituvat nyt auton omiin järjestelmiin.

Pinnan alla moottoreita on uudistettu. Lähtömalli on 102-heppainen ja 1,6-litrainen bensanelonen (A 160), ja uusi säästöversio on A 180 BlueEfficiency Edition. Sen normikulutukseksi luvataan 3,5 l/100 km.

Ulkoisesti A-sarja on lähes ennallaan, tärkein muutos on se, että keulalle saa nyt lisähintaan LED-valot. Ja kai sekin on vielä mainittava, että A 45 AMG:tä on piristetty… se kiihtyy nyt nyt 381 hevosvoiman ja 475 Nm:n saattelemana satasen vauhtiin 4,2 sekunnissa eli neljä kymmenystä entistä nopeammin.

Katso alla olevalta videolta miltä uusittu A-sarjalainen näyttää ulkoa ja sisältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja