Video kulisseista: Ohjaaja paljastaa – näin Salkkareiden dramaattinen helikopterikohtaus luotiin

Näyttelijä Sami Uotila ja ohjaaja Kimmo Mäkinen paljastavat Youtube-videolla yksityiskohtia siitä, kuinka Salkkareiden dramaattinen päätösjakso tehtiin.

Salatut elämät -sarja jäi kesätauolle juhannuksen jälkeen hyvin dramaattisissa tunnelmissa, kun Pihlajakadulla tapahtui päätösjaksossa karmaiseva onnettomuus.

Jännittävässä päätösjaksossa nähtiin, kuinka häämatkalleen lähteneiden Akin ja Camillan helikopteriin tulee vika. Lopuksi kopteri iskeytyi Pihlajakadulle ja Sannin ja Talen auton päälle.

Sitä, miten pahaa tuhoa helikopteriturma aiheutti ja kenelle on arvuuteltu villisti sarjan fanien keskuudessa.

Sarjan suosikkipahista Aki Nikkistä näyttelevä Sami Uotila ja Salatut elämät -ohjaaja Kimmo Mäkinen paljastavat nyt Salkkareiden Youtube-kanavalla nähtävillä olevalla videolla yksityiskohtia siitä, miten kevään dramaattinen päätösjakso tehtiin.

– Ensimmäinen reaktio tästä koko jaksosta oli, että wau! Nyt tehdään tosi iso ja hieno kohtaus, Uotila kuvailee videolla fiiliksiään.

– Huvilakadulla kuvattiin kaikki ne kohtaukset, missä meillä oli autoa ja näyttelijät, mutta helikopteria ei saatu sinne raahattua, Mäkinen puolestaan paljastaa kuvauksiin liittyvistä järjestelyistä.

Kuinka vaativa kohtaus ja räjähdys kuvattiin ja minkälaisia järjestelyjä se vaati? Se selviää yllä olevalta videolta!

Dramaattisen päätöskohtauksen voit katsoa tästä:

Salkkareiden kevätkausi päättyy dramaattisiin tunnelmiin 1:34

Lue myös:

    Uusimmat