Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Kurkkaa kulisseihin – näin Salkkarit-näyttelijät muistelevat ikimuistoisia hääkuvauksia

2:07
Aki ja Camilla tahtovat

Näyttelijät Nora Rinne ja Sami Uotila iloitsevat Salkkarit-hahmojensa onnesta.

Salatut elämät -sarjan kevätkauden raju päätös nähtiin jo eilen torstaina 18. kesäkuuta C Moressa.

Ennen rankkaa loppua sarjassa nähtiin myös hyvin onnellisia hetkiä, kun Aki Nikkinen ja Camilla Mustavaara saivat vihdoin toisensa.

Juhlavat kohtaukset kuvattiin Helsingin tuomiokirkossa, jossa herkkää vihkitilaisuutta olivat todistamassa ainoastaan Camillan vanhemmat Gunnar (Raimo Grönberg) ja Dahlia (Inkeri Mertanen). 

Sekä Akia näyttelevä Sami Uotila että Camillan roolista tuttu Nora Rinne kertoivat kuvausten jälkeen MTV Uutisille olevansa hyvin onnellisia hahmojensa viimeisimmistä käänteistä.

Rinne kertoo, että morsiamen tunnelmaan pääsemisessä auttoi, että kaikki oli mietitty loppuun asti meikkiä, hiuksia ja pukua myöten, mutta myös kuvauspaikka loi tunnelmaa.

Näyttelijä myöntää myös, että säväyksen näyttävien kohtausten kuvaukseen antoivat myös sarjan aiemmat tapahtumat.

– Miljöö ja paikka yhdistyvät vuosien takaisiin dramaattisiin käänteisiin, jotka vieläkin välillä tulevat vastaan, hän sanoo viitaten jaksoon, jonka yhteydessä hän poistui Salkkareista vuonna 2004 kesken Kentsun ja Camillan häiden, joita vietettiin samassa paikassa.

Uotila puolestaan paljastaa, että näyttelijäkaksikko oli toivonut, että heidän hahmonsa saavat vihdoin toisensa ylä- ja alamäkien ja monien käänteiden jälkeen.

– Pitkäkestoisia suhteita ei ole sarjassa viime aikoina ehkä niin paljon vaalittu, joten minun ja Noran mielestä oli hienoa, että saatiin vihdoin asia vietyä roolihenkilöiden kannalta näinkin hienoon pisteeseen, hän kiitteli.

Häiden jälkeen luvassa on kuitenkin taattuun Salkkarit-tyyliin dramatiikkaa, sillä häämatkalle lähteneiden Akin ja Camillan helikopterissa ilmenee vika.

Dramaattisen viimeisen kohtauksen voit katsoa tästä:

1:34

Salatut elämät -kausi päättyy MTV3-kanavalla tiistaina 23. kesäkuuta tuttuun aikaan kello 19.30! Kauden päätösjakso on jo katsottavissa C Moressa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja