Mainos

Video: Kadonneen Emilin siskon musertava epätietoisuus: Elämä pysähtyi äidin puheluun

Emil Nurmen isosiskon Jennin elämä pysähtyi viime sunnuntaina äidin puheluun. Äiti kertoi, ettei kukaan ole lauantaiyön jälkeen saanut yhteyttä Emiliin.

2:05

Emilin iso ystäväjoukko oli yrittänyt tavoittaa koko päivän ystäväänsä, joka oli lähtenyt yhteisestä illanvietosta kenellekään kertomatta. Emilin viimeisin WhatsApp-viesti on lähetetty klo 0.43. Viestissä hän pyytää ystäväänsä pelaamaan sulkapalloa seuraavana päivänä.

– Soitin jo heti sunnuntai-iltana hätäkeskukseen ja kysyin neuvoa. Saimme neuvon, että odottakaa maanantaihin, koska kyseessä on aikuinen ihminen. Menimme siis maanantai-aamuna tekemään katoamisilmoituksen poliisille, Emilin isosisko Jenni kertoo MTV Uutisille.

– Emme voineet jäädä kotiin odottamaan, että poliisi ryhtyy etsimään pikkuveljeäni. Lähdimme yhdessä Emilin ystävien kanssa käymään läpi mahdollisia paikkoja, mihin Emil olisi voinut päätyä matkalla kotiin.

"Käsittämätöntä, ettei poliisi vieläkään tiedä"

Emil oli suorittamassa varusmiespalvelustaan. Katoamisilmoitus hänestä tehtiin tiistai-aamuna, koska Emil ei ollut paikalla maanantaina päälaskennassa kello 21.30.

– Armeija ei ollut Emilille mieluinen juttu, vaan se tuli hoitaa pois alta ennen opiskeluja. Mutta ei sielläkään ole tapahtunut mitään erityistä, mikä selittäisi katoamisen.

– On käsittämätöntä, että poliisi ei tiedä vieläkään, mitä Emilille on tapahtunut. Kävin itse tiistaina katsomassa ennen poliisia Ravintola Kappelin valvontavideot. Niissä Emil näkyy useissa eri kuvissa.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.