Mainos

Video: Älkää antako koon hämätä – tätä vahtikoiraa kannattaa todellakin varoa

Ranskanbulldoggi Jewels saattaa olla pieni, mutta sitäkin pippurisempi.

Yhdysvalloissa Monroviassa asustava koira antoi tästä perjantaina melkoista näyttöä ajamalla tiehensä kaksi karhua, jotka olivat vaeltaneet perheen pihalle. Tapaus tallentui myös valvontakameroihin.

Videolla näkyy kuinka kaksi, arviolta noin vuoden ikäistä karhua tallustelee talon patiolla. Paikalla oli myös kolmas karhu, jota ei näkynyt kuvassa.

Karhut nähdessään Jewels ei epäröinyt hetkeäkään vaan säntäsi ajamaan eläimet pois. Ja karhuthan pakenivat – vaikka kimppuun hyökännyt ”peto” oli niitä vähintään viisi kertaa pienempi.

Jewelsin omistaja David Hernandezin mukaan alueella vuosia sitten riehunut maastopalo on hankaloittanut villieläinten ruoansaantia alueella. Siksi eläimet hakeutuvat ihmisten pihoille etsimään ruokaa. Tilannetta on pahentanut se, että jotkut asukkaista jopa ruokkivat karhuja.

Lastensa takia Hernandez ei halua ottaa mitään riskejä karhujen kanssa. Siksi mies oli muun muassa laittanut lautoja tyttärensä huoneen ikkunaan, jotteivät karhut saa liu’tettua ikkunaa auki. Hernandez asetti myös pihalle myös valvontakamerat, jotka varoittavat karhujen liikkeistä.

Jewelsin toiminta karhujen kanssa löi kuitenkin miehen ällikällä.

– Ällistyin totaalisesti. En voinut uskoa että se muuttui tuollaiseksi... hurjaksi pedoksi.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.