Victoria Beckham jätti Spice Girlsin paluukeikat väliin – Mel B pahoitti mielensä: "Onhan se pettymys"

Victoria Beckham ei tullut katsomaan Spice Girlsin paluukiertuetta.

Spice Girls -tähti Melanie "Mel B" Brown myöntää olevansa pettynyt siihen, ettei Victoria Beckham ollut lainkaan läsnä Spice Girlsin paluukiertueella. Beckham ei ollut mukana yhtyeen kokoonpanossa, mutta Brown toivoi näkevänsä hänet edes yleisön joukossa.

– Odotin, että hän olisi tullut edes moikkaamaan. Ei edes lavalle, vaan vain yleisön jäsenenä, Brown kertoi Good Morning Britain -ohjelmassa.

Brown, Emma Bunton, Geri Halliwell ja Melanie "Mel C" Chisholm saivat Spice World 2019 -kiertueen päätökseen viime viikonloppuna. Beckham sen sijaan osallistui Espanjassa vietettyihin jalkapalloilija Sergio Ramosin häihin puolisonsa David Beckhamin kanssa viime lauantaina.

Brown totesi, ettei tiedä syytä Beckhamin poissaololle.

– Olen jo sanonut, että olen pahastunut. Se on mitä on, ja me työt tuemme toisiamme mitä tahansa tapahtuukin. Mutta onhan se pettymys.

Pettymyksestä huolimatta Brown vakuuttaa, ettei Spice Girlsin jäsenten välillä ole kiistaa.

– Olemme aikuisia, ja meidän täytyy tulla toimeen minkä tahansa kanssa.

Beckham ei kuitenkaan ole jättänyt entisiä bändikavereitaan täysin huomiotta. Toukokuun lopulla ennen kiertueen ensimmäistä konserttia hän julkaisi Instagram-tilillään nostalgisen kuvan, jonka yhteydessä toivotti onnea alkavalle kiertueelle.

Lue myös:

    Uusimmat