Victoria Beckhamin miniä avautui väleistään kuuluisaan anoppiin – kommentoi epäiltyä välirikkoa: "Siitä se alkoi"

David Beckham antoi pojalleen ja miniälleen hulppean häälahjan 0:55
Katso video! Näin hulppean häälahjan David Beckham antoi pojalleen!

Muotisuunnittelija Victoria Beckhamin miniä Nicola Peltz Beckham kommentoi heidän välejään Variety-lehdelle.

Ex-jalkapalloilija David Beckhamin ja muotisuunnittelija Victoria Beckhamin vanhin poika Brooklyn Beckham, 23, avioitui pitkäaikaisen tyttöystävänsä näyttelijä ja miljardööriperijätär Nicola Peltzin, 27, kanssa keväällä. Vastanaineet vaihtoivat  avioliiton myötä sukunimikseen Peltz Beckham

Victorialla ja uudella miniällä on huhuttu olevan jäätävät välit, sillä he eivät juurikaan kommunikoi enää sosiaalisessa mediassa keskenään, kuten aiemmin tekivät. Victoria ei ole esimerkiksi tykännyt miniänsä Instagram-kuvista kolmeen kuukauteen. Fanit uskovat heidän olevan ilmiriidoissa.

Nicola julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan mikä lisäsi bensaa liekkeihin. Otoksessa hän makaa sängyssä itkuisena. Kuvan yhteydessä hän vihjailee oudosti, mikä sai fanit epäilemään miniän ja anopin välejä entistä enemmän.

– Meillä kaikilla on päivä, jolloin ihmiset saavat meidät tuntemaan olomme huonoiksi. On ok olla loukkaantunut siitä. Ajattelin, että kirjoitan jotain, sillä en koskaan esittele tätä puoltani itsessäni täällä, Nicola kirjoitti.

Nyt Nicola ja Brooklyn kommentoivat huhumyllyä Variety-lehden yhteishaastattelussa.

Nicola uskoo, että huhu lähti liikkeelle sen vuoksi, kun hänellä ei ollut hääpukuna anoppinsa suunnittelemaa luomusta. Sen sijaan perijätär pukeutui Valentinon luomukseen.

–Aioin laitaa sen ja todella halusin, mutta muutama kuukautta ennen hänen ateljeistansa kerrottiin, etteivät he voi tehdä sitä, joten minun piti valita toinen mekko.

– Hän ei sanonut, etten voi käyttää sitä. Minä en sanonut, etten halua käyttää sitä. Siitä se alkoi ja he (lehdistö) nappasi sen.

Brooklyn kertoo kaikkien tulevan toimeen keskenään.

– Olen oppinut, että lehdistö yrittää aina kirjoittaa sellaisia juttuja. He aina yrittävät laittaa ihmiset alas. Mutta kaikki tulevat keskenään toimeen, mikä on hyvä, Brooklyn.

Haastattelu pari kertoo heidän parisuhteensa olevan erittäin vahva.

– Se mikä meissä on hienoa, on se, että emme tarvitse mitään toisiltamme. Olemme vain niin rakastuneita. Ei ole mitään mitä minä tarvitsen häneltä tai hän minulta, Nicola kertoo.

Avioitumisen myötä pari otti sukunimekseen Peltz Beckham. Lehtitietojen mukaan parin häät ovat maksaneet noin 3,5 miljoonaa euroa.

Pari kihlautui kesällä 2020. Häitä oli tarkoitus juhlistaa jo aikaisemmin, mutta koronapandemian vuoksi häät siirtyivät

Lue myös:

    Uusimmat