Victor, 53, hurahti kehonmuokkaukseen – "tosielämän demonin" käärmeimplantit ällistyttävät: "Tekevät minusta ainutlaatuisemman"

Kymmenillä tuhansilla euroilla tatuointeja, lävistyksiä ja kauneuskirurgisia toimenpiteitä – Kierstyn on 10 vuodessa muuttanut kehonsa äärimmilleen 2:06
KATSO MYÖS: Myös Kierstyn on muokannut kehoaan äärimmilleen!

Tatuointien lisäksi Victor, 53, on teetättänyt itselleen monenlaisia kehonmuokkausoperaatioita.

Uruguayssa asuva Victor H. Peralta, 53, on muokannut kehoaan erilaisin tatuoinnein ja operaatioin. New York Post kertoo, että hiljattain hän otti käsiinsä "käärmeimplantit".

Ensimmäinen tatuointinsa Victor otti 13-vuotiaana. Hän tatuoi sanan "f*ck" vasemman kätensä sormiin. Nyt liki 95 prosenttia hän kehostaan on tatuoitu.

Victor ja hänen vaimonsa Gabriela ovat eniten kehojaan muokannut aviopari maailmassa. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tatuointien lisäksi Victor on teetättänyt monenlaisia kehonmuokkausoperaatioita. Hänen päänahkaansa on esimerkiksi kaiverrettu numero 666. Ihon alta näkyy myös tähdenmuotoisia kohoumia ja kalloon on istutettu 500 dollarin metallisarvet.

Käärmeimplantteja 6 500 dollarin edestä

New York Post kertoo, että tämä ”tosielämän demoni” on hiljattain hämmästyttänyt someseuraajiaan ottamalla käärmeimplantit molempiin käsivarsiinsa.Tässä operaatiossa hänen ihonsa alle asetettiin tikkumaisia implantteja luomaan vaikutelman, että hänen ihonsa alla luikertelisi käärme.

Mediatietojen mukaan tämä leikkaus maksoi liki 6 500 dollaria eli noin 5 900 euroa.

Kuva Victorin käsivarresta. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jokainen meistä on ainutlaatuinen"

Victor kertoo halunneensa uudistaa ulkonäköään, koska hän kokee olevansa selkeästi erilainen kuin muut olennot.

– Jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö ja nämä tekevät minusta omalaatuisemman ja vievät minua lähemmäs sitä, miltä haluan näyttää. 

Victoria eivät muiden kommentit hetkauta.

– Minä päätän kehostani eikä minun elämäni ole heidän, hän sanoo New York Postille.

Katso myös: Näin koko selän peittävä tatuointi poistettiin laserilla

Näin koko selän peittävä tatuointi poistetaan laserilla: "Tosi tyydyttävää" 1:01
Tatuointien poistoon erikoistuneen Clean Skin Laserin video on kerännyt suosiota somessa. 6,8 miljoonaa katsojaa on nähnyt videon, jossa laseroidaan irti valtavaa selkätatuointia; jatko-osiakin on tuijottanut satojen tuhansien joukko.

Lue myös:

    Uusimmat