Vettel suree Räikkösen lähtöä Ferrarilta – yllättävä paljastus Leclerciin liittyen

Ferrarin F1-kuski Sebastian Vettel kertoo olevansa surullinen siitä, että Kimi Räikkönen lähtee tallista tämän kauden jälkeen.

Vettel ja Räikkönen tunnetaan hyvinä ystävinä. Tämän kauden jälkeen kaksikko ajaa kuitenkin eri talleissa, kun Räikkönen siirtyy Sauberille kaksivuotisella kuljettajasopimuksella.

Vettelin mukaan Räikkönen on ollut hänen paras tallikaverinsa.

– Kyllä, ehdottomasti. Asiat voi esittää aina yhdellä tapaa numeroina ja tuloksina ja niin edelleen, mutta minusta se ei ole tärkeintä. Minusta tärkeintä tallikavereina on kunnioitus toisia kohtaan, tai meneillään olevan paskapuheen suuruus. Kimin kohdalla se (paskapuhe) on ollut nollissa alusta lähtien, enkä usko sen muuttuvan lopussakaan, Vettel paalutti Autosportin mukaan. 

Räikkösen paikan Ferrarilla ottaa tämän kauden F1-debytantti, Sauberin 20-vuotias monacolaiskuski Charles Leclerc.

– Tämä on hieno mahdollisuus Charlesille, mutta on myös surullista tietää, ettei Kimi ole enää jatkossa täällä, koska minusta me tulemme toimeen, vaikka olemme erilaisia. Meillä on molemminpuolinen kunnioitus, Vettel ruoti.

Vettel paljasti haastattelussa myös jokseenkin yllättävän tiedon: hän ei ole ollut Leclercin kanssa missään yhteydessä tämän Ferrari-sopimuksen julkistamisen jälkimainingeissa.

– Minulla ei ole hänen numeroaan, mutta olen varma, että näinä päivinä hän on hyvin kiireinen joka tapauksessa, Vettel tokaisi.

– Jos näen hänet, olen varma, että löydän oikeat sanat, Vettel sanoi ja arvioi kaksikon vaihtavan puhelinnumerojaan tulevaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat