Mainos

Vessasotkuihin turhautuneelta äidiltä hauska muistutus lapsille: "Sama pitäisi tehdä aikuisille miehillekin"

Äiti kehitti osuvan keinon opettaa pojilleen vessatavat.

Vanhemman tehtävä on opettaa lapsilleen tiettyjä arkielämässä vaadittavia asioita. Eräs äiti päätti olla hieman tavallista luovempi ja yksityiskohtaisempi opetusmetodeissaan.

Bloggari Kristina Kuzmic on kolmen lapsen äiti. Lapsista kaksi on poikia, ja äit huomasi turhautuvansa veijareiden vessatapoihin. Pissaa nimittäin päätyi kaikkialle muualle kuin itse pönttöön. Niinpä Kuzmic kehitti pojilleen avuksi hillittömät kyltit, jotka osoittavat hyvin selkeästi sen, mihin suuntaan kannattaa tähdätä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Joskus jätän lapsilleni rakkausviestejä, Kuzmic kirjoitti kuvan yhteyteen.

Kuvassa vessanpöntön reunukselle on jätetty viestejä, joista yhdessä lukee "pissaa tähän reikään", toisessa "pissaa tänne". Viestit on varustettu nuolella, joka osoittaa pönttöön. Kolmessa muussa lukee, että "älä pissaa tähän", ja lattialla on vielä yksi, jossa muistutetaan, että "tämä ei ole pissausalue".

Muut äidit ihastuivat Kuzmicin muistilappuihin. Kuvaa on jaettu jo yli 146 000 kertaa. Kommenteissa ehdotettiin, että Kuzmic voisi alkaa myymään laminoituja kortteja monen perheen iloksi. Eräs kommentoija huomautti, ettei ongelma rajoitu pieniin poikiin.

– Surullista on se, että sama pitäisi tehdä aikuisille miehillekin. Siksi en lähde enää hirvimetsälle. Jos hän ei osu pönttöön, joka on 15 sentin päässä, en aio lähteä metsälle hänen ja kiväärin kanssa, totesi Patty-niminen kommentoija.

Lähde: Someecards

***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.