Vesimiehen syyshoroskooppi 2022: Saatat kokea todellisen salamarakastumisen

Syksy tuo vesimiesten elämään monenlaista uutta.

Sinkkuvesimiehillä alkusyksy on mitä parhainta aikaa rakkaudelle. Saatat tavata jonkun uuden ihmisen ja kokea todellisen salamarakastumisen. Eikä tämä rakastuminen mene yhtä nopeasti ohi kuin alkoi, vaan kyseessä voi olla alku pitkäaikaiselle ja pysyvälle parisuhteelle.

Jos satut olemaan sinkku vielä vuoden lähestyessä loppuaan, saatat alkaa nähdä jonkun vanhan ystäväsi aivan uudessa ja romanttisessa valossa, ja teistä voi tulla jopa pari suurena yllätyksenä teille molemmille ja kaikille muillekin.

Seuraelämä vilkastuu liikaakin

Jo parisuhteessa elävienkin vesimiesten syksy on täynnä rakkautta ja romantiikkaa. Kumppanisi seisoo vakaasti rinnallasi, ja tunnet itsesi todella etuoikeutetuksi, kun sinulla on hänet.

Välillä kaipaat siitä huolimatta jonkinlaista vaihtelua, mutta vihreämpää ruohoa ei kannata mennä etsimään aidan takaa. Voitte yhtä hyvin yhdessä kumppanisi kanssa tehdä ja kokea kaikenlaista uutta.

Vesimiesten seuraelämä on tänä syksynä varsin vilkasta, ja ajoittain se voi olla mielestäsi jopa liiankin vilkasta. Välillä etsit melkein tekosyitä voidaksesi jäädä kotiin lukemaan hyvää kirjaa tai vain loikoilemaan sohvalle ja katsomaan hyvää elokuvaa.

Työelämässä muutoksia

Palatessasi töihin kesäloman jälkeen voit joutua sopeutumaan jonkinlaisiin muutoksiin. Se saattaa stressata sinua aika lailla. Yritä ajatella, että muutokset voivat tuoda jotakin uutta ja parempaa, ja niin ne tuovatkin, jos suhtaudut niihin myönteisesti ja otat kaiken uuden innokkaasti vastaan.

Katso myös: Työpaikan 6 eri tyyppiä: Millainen vitkuttelija sinä olet? Juttu jatkuu videon alla.

1:09
Jokainen meistä viivyttelee joskus – mutta millainen vitkuttelija sinä olet? 

Vesimiesten perhe-elämä on vilkasta ja lämminhenkistä. Tapaat sekä lähintä perhettäsi että kauempia sukulaisia syksyn aikana tämän tästä. Voit myös olla varma, että he ovat aina tukenasi, kun tukea tarvitset. Veri todellakin on vettä sakeampaa.

Vauhdikkaan kesän jälkeen sinua voi hieman laiskottaa. Pieni akkujen lataaminen säännöllisin väliajoin tekee kuitenkin ihmeitä. Pian sinä oletkin jo taas täydessä terässä ja valmiina syksyn haasteisiin.

Katso myös: Uhkaako tylsä arki suhdetta? Asiantuntija antaa vinkkinsä!

2:34
Älä anna arjen pilata parisuhdetta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja