Kauriin syyshoroskooppi 2022: Ajaudut tämän tästä erimielisyyksiin kumppanisi kanssa

Kauriiden elämässä työ on alkavana syksynä ykkössijalla. Rakkausasioita ei syksy sen sijaan suosi.

Saat huomata ajautuvasi tämän tästä erimielisyyksiin kumppanisi kanssa. Yritä olla kärsivällinen ja vaihda vaikka kokonaan puheenaihetta, kun huomaat riidan olevan puhkeamassa. Tilanteen kärjistyessä ei kannata edes yrittää keskustella, vaan keskustelun aika tulee vasta myöhemmin.

Jos onnistutte jotenkin välttämään vakavat yhteentörmäykset, palaa tasapaino syksyn edetessä vähitellen suhteeseenne, ja sen myötä myös romantiikka ja intohimo alkavat löytää tietään takaisin elämäänne.

Katso myös: Syksyllä alkaa arki, ja ihanan kesävapaan jälkeen parisuhde voi joutua koetukselle. Millaiset vinkit asiantuntija antaa suhdearkeen? Juttu jatkuu videon alla.

2:34
Uhkaako tylsä arki suhdetta? 

Sinkkukauriilla ei alkusyksy ole kaikkein parasta aikaa rakastumiselle, mutta ihmisten tapaamiselle ja deittailemiselle se ei toki ole este. Saat uusia ystäviä, ja ystävyys voi hyvinkin olla alku rakkaudelle.

Syksyn vaihtuessa talveksi halu rakastua kasvaa sinussa, ja voit alkaa nähdä rakkautta siellä, missä on aiemmin ollut pelkkää ystävyyttä tai ei ehkä edes sitä.

Älä ryhdy liian tuhlailevaksi

Kauriiden työelämä jatkuu rentouttavan kesän jälkeen suotuisissa merkeissä. Sinä osaat kantaa vastuun ja voit saavuttaa urallasi kaiken sen, mitä olet tavoitellut.

Älä kuitenkaan uuvuta itseäsi täysin, vaikka työsi onkin mielenkiintoista ja nautit sen tekemisestä. Kovassa työnteossa on toki hyvätkin puolensa, jotka näkyvät suoraan tuloissasi. Älä silti ryhdy liian tuhlailevaksi, eikä sinulla onneksi siihen ole työkiireidesi takia aikaakaan. Rahaa on hyvä olla säästössä myös pahan päivän varalle.

Perhepiirissä sinun työkiireesi voivat aiheuttaa hieman kireyttä. Sinulla ei ole aina niin paljon aikaa perheellesi kuin he toivoisivat ja sinä itsekin haluaisit heille antaa. Voit kuitenkin olla varma, että perhe on kaikesta huolimatta aina rinnallasi ja tukenasi.

Koska painat pitkää päivää töissä, tarvitset vastapainoksi lepoa ja rentoutusta, jotta saat akkusi ladattua ja jaksat paahtaa. Otat asian jopa niin vakavasti, että menet ehkä jollekin kurssille opettelemaan oikeanlaisia rentoutumistekniikoita.

Katso myös: Rennommaksi lillumalla?

3:31
Selvitimme, miten rentoutuskellunta toimii, ja mistä siinä on kyse.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja